Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 15:33

30,04,2024 tarihinde Trabzon Vatan BİLGİSAYAR’dan aldığım Grundig 55GHU8500A 55 inç 139 cm 4K UHD Google Smart televizyonu 01,05,2024 tarihinde yetkili servisin kendisi getirip kutusundan kendileri çıkartıp açmak kaydıyla aşağıda adresim yazılı ev’ime kurdu. Ancak servis gittikten sonra Televizyonu izlemeye başlayınca görüntü ve yazıların, önden net, fakat sağ ve sol yanlardan izleyince çok kötü ve kalitesiz bir görüntüsü olduğunu fark ettim. Televizyon’a yan taraflardan bakılınca, insanlar anlaşılmayacak kadar hayalet gibi soluk ve renksiz, yazılar ise hiç okunmayacak kadar kötü görünüyor, hatta hiç okunmuyordu. Televizyonu yan koltuklardan izlememiz imkansızdı. Her ne kadar uzaktan kumanda ile renk ayarı yapmak istesem de maalesef düzelmiyordu. Kanal geçişlerinde bir çok kanal uzaktan kumanda ile yukarı giderken açılmıyor ama geri gelme tuşuyla geri gelirken açılıyordu. Kanal geçişlerinde bile sorun var. Ertesi gün Vatan Bilgisayar'a gidip derdimi anlattığımda, yapacak bir şeylerinin olmadığını servisi aramam gerektiğini söylediler. Halbuki Vatan bilgisayarda bana sattıkları televizyonun aynısı stantta çalışır vaziyette önden ve yanlardan net bir şekilde çok harika ekran görüntüsü veriyordu ki bana oradaki televizyonu izleterek aynısını almamı tavsiye etmiştiler. Sonrasında Servisi aradım, ertesi gün geldiler ve bana yapacak bir şeyleri olmadığını, iade ya da değişim raporu yazamayacaklarını söylediler. Servis elemanına dedim ki “Bu televizyonu sen evinde kabul edermisin” Hayır. Kabul etmem” dedi. Peki o zaman neden buna iade raporu tutmuyorsunuz, benim suçum günahım ne diye sorduğumda. Başını öne eğerek “Maalesef yapacak bir şeyimiz yok” dediler. Sonraki gün tekrar Vatan Bilgisayar'a gittim ve dedim ki; “Bana sattığınız televizyonun aynısı burada, stantta çalışıyor ve hem önden, hem de yanlardan mükemmel bir görüntüsü var. Bana neden böyle bir televizyon vermediniz de soluk gösteren ve hiç düzelmeyen hatalı bir televizyon sattınız.”. Televizyon’un bir şans işi olduğunu ve yapacak bir şeylerinin olmadığını, isterseniz Tüketici Hakları'na şikayet edebileceğimi söyleyerek beni kapı dışarı ettiler. İkinci kez müşteri hizmetlerini aradım, durumu ve ne yapabileceğimi sorduğumda, tekrar servisi yönlendirdiler. Servis eve gelme zahmetinde bile bulunmayıp bana telefon açıyor ve “Gelmemize gerek yok, aynı şeyleri söyleyeceğiz. Siz en iyisi Tüketici Hakları'na şikayette bulunun” dediler.

02 Eylül 2024 15:41 (Şikayetten 8 dakika sonra)

12 Eylül 2024 16:13

Merhaba. Az önce bana bir mesaj geldi. "Grundıg şikayetinizle ilgili sorununuzun çözüldüğünü onaylıyorsanız linki tıklayın"... Pardon. Ne çözümü, ne çözülmesi. Beni arayan ya da soran kimse olmadı. Şikayetimin ya da sorunumun çözüldüğü falan yok. Hep yalan dolan... İlgilenen kimse yok. Şikayetim sonuna kadar devam ediyor.

Grundig Televizyon İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ramazan
18 Şubat 2025 16:51
Tony sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 13:08
"Ürünüm 8 gün gibi bir süre içerisinde temin edildi, sorunum giderildi. Grundig Bakırköy yetkili servisi hariç Grundig markasına teşekkür ederim"
Grundig Ve Media Markt Televizyon Mağduriyeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Ağustos 2024 00:57