Enes sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Televizyon -ARÇELİK-Vatan Bilgisayar-55GHU8500 Arızalı Cihaz

Grundig Televizyon -ARÇELİK-Vatan Bilgisayar-55GHU8500 Arızalı Cihaz
29 Temmuz 2024 22:33

Grundig marka 55GHU8500 modelinde bir televizyon satın aldım ve daha 1 ay bile olmadan ekranında gölgelenmeler ve televizyonda donmalar kasmalar yapmaya başladı. Bana o kadar met edilen cihaz bu kadar çabuk sorunlar yaratması beni oldukça üzdü. Televizyonda ışık süzmeleri bile mevcut buna rağmen servisini çağırdım televizyonun sorunlarını anlattım ve hiçbir yere şikayetlerim konusunda kayıt almadan televizyonu servise alıp geri getirdiler. Televizyonda incelemeler sonucunda herhangi bir soruna rastlanmadığını da özellikler belirttiler. Şimdi ise ekteki video ve görüntülerde de açıkça gözüktüğü gibi durum ortadadır servis sadece cihazımı benden 1 hafta alıp resmen rehin tutup geri getirmiştir. Ben bu görüntüler ve dahasıyla birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için müsait olan günümü bekliyorum. Bu süre zarfında herhangi bir çözüm için iletişime geçilmesini rica ediyorum.

30 Temmuz 2024 13:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

01 Ağustos 2024 12:57

Yapılan şikayetim sonucunda ve ekteki videolar dahilinde açılan servis kaydı kapatılmış olup hiçbir aksiyon gösterilmemiştir. Tamda tahmin ettiğim gibi televizyon da yapılmasını istediğim hiçbir test yapılmamış olup konuyu Tüketici Hakları'na taşıyacağım ve de benden TV için tavsiye isteyen kimseye bu modelleri önermeyeceğimin garantisini de verebilirim.

09 Ağustos 2024 14:12

Grundig servis çalışanı televizyonun flaşörünün bozuk olduğunu sadece bakarak bile anladı fakat yetkili servis (Sakarya) Hala cihazda problem olmadığını söylüyor.

İlayda
17 Şubat 2025 16:41
Grundig Televizyon Kararma Sorunu Ve Yetersiz Servis
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Televizyonda Erken Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ramazan
28 Haziran 2025 14:58
yeni-alinan-televizyonda-erken-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-deneyimi-2.jpg
yeni-alinan-televizyonda-erken-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de Sürekli Donma Ve Görüntü Sorunları

Alper
12 Kasım 2024 00:33
Şakir sonuçtan çok memnun

Şakir
06 Şubat 2025 19:24
"Markanın servisini yapan arkadaşlar çok ilgiliydi. Sorunumun tespiti, gerekli bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Servis sayesinde markaya olan güvenim arttı. Marka ilgilileri kurulumdan şu an ki duruma kadar bütün servis personelimiz çok başarı."

20 Ocak 2025 13:23

Grundig Kategorileri