Hakan sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2024 00:54

Grundig GHO9700 65 inç OLED TV satın aldım, 9 Aralık'tan bu yana kullanıyorum. Ürünü 4K ve 120 Hz olarak tanıttılar fakat maksimum 60 Hz oluyor. Görüntüde kasmalar ve yırtılmalar yaşıyorum. PS5 oynamak için aldım fakat PS5'teki performansı da çok kötü. Müşteri hizmetlerini aradım, ilgilenmediler. İade etmek istedim, onda da ilgilenmediler. 50 bin TL'ye ürün alıyorsunuz, kandırıldığıma mı yanayım yoksa ilgilenilmediğine mi şaşırayım? En hızlı şekilde yetkililerin yardımcı olmasını istiyorum.

02 Ocak 2025 17:18

Satın almış olduğum Grundig marka televizyon aslında kendime edindiğim bir dertmiş meğersem :) çok gülünç şekilde iade olarak alınan televizyonun ücret iadesini beklerken, bir yanlışlık olduğunu ve ürünün bana geri gönderilmek istendiğini öğreniyorum. Gerçekten böyle bir marka mısınız? Ne markaya ne de çalışanlarına tamamen inancımı ve güvenimi yitirmiş durumdayım şaka gibi! Bu markayı tercih etmek hiç akıllıca bir seçim değilmiş. Ben tüm hukuki haklarıma başvuracağım!

1735827507050.img-0435.jpg
15 Aralık 2024 12:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2024 12:29

Firma iletişime geçti, öncelikle hanımefendinin ilgisine teşekkür ediyorum. Sürecin takipçisi olacağını belirtti, umarım süreç hakikatli bir sonuca ulaşır.

28 Aralık 2024 20:08

Grundig marka satın aldığım ürün beni sinir ve stres sahibi yaptı, Media Markt'tan satın aldım. Kurulum ve ayarları yapan ekipler maalesef çok bilgisiz. Renk ayarı yapıp beni geçiştirdiler. Ps5 ve yerel yayında rezil görüntü alıyorum. Acilen yetkililerden iade talep ediyorum. 50 bin lirayı dert sahibi olmak için vermedim

03 Ocak 2025 18:58

Grundig paramızı iade etmiyor ürünü aldığı halde! Eve gelen servis arkadaş iade aldı. Eşimin t. C.'sini bir IBAN bilgisi aldı. Paranız hesaba geçecek denildi hala daha para iadesi yapılmadı. Üstüne arayıp dalga geçer gibi yanlış işlem yapmışız diyor hayır yanlış yapmadınız ürününüz sıkıntılı ürününüz hatalı burada ki çoğu insan aynı şeyden bahsediyor benim paramı geri yatırın! Yoksa avukatıma verip yasal işlem başlatacağım. Kimsenin parasına el koyamazsınız!

08 Ocak 2025 15:40

İade ve değişim departmanından Ege bey ve Ahsen hanıma teşekkürlerimi sunuyorum bu süreçte inanılmaz şeffaf ve adil şekilde yardımcı oldular, iademi aldım Teşekkür ederim.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de 120Hz Yanıltmacası

19 Kasım 2024 12:43
Grundig TV'de 120Hz Yanıltmacası
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
19 Haziran 2024 19:49
Grundig 55gho9700 4K 120hz (! ) TV
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Oled TV Sorunu

Rıdvan
30 Temmuz 2024 19:46

Grundig 55 Ghq 9500 Ps5 120 Hz Alamıyorum!

Tolga
19 Şubat 2024 09:56
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV LED Panel Arızası

Rafet