Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Oled TV Sorunu

30 Temmuz 2024 19:46

2024 Mayıs ayında 55 GHO 9700 Grundig OLED TV aldım en yeni teknoloji diye ama umduğumu bulamadım. TV çok aşırı yavaş, kasıyor, açılması çok geç, 2 dakikayı buluyor. İnternete bağlanması çok yavaş, bazen kendi kendine Youtube.com'a girip çıkıyor, kanal geçişleri çok yavaş. Servis çağırdım, geldi. Baktı, sorun yok dedi. Resmen televizyonun kapasitesi bu kadar dedi. Ben pişman oldum hem de çok.

30 Temmuz 2024 19:53

Televizyonun sorunu videoda

31 Temmuz 2024 12:58 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

31 Temmuz 2024 13:05

Grundig müşteri hizmetlerinden arayıp resmen açık açık yapacak bir şey yok dediler benim param çöp oldu sizin olmasın

31 Temmuz 2024 14:01

24 Mayıs 2024’te 55 gho 9700 Grundig oled TV satın aldım televizyon çok aşırı yavaş TV’nin açılması 2 dakika aşıyor kanal geçişleri internete Bağlanma ses kaldırıp indirme çok yavaş bazen kendi kendine YouTube’a bağlanıyor servis çağırdım gelip baktım televizyonun kapasitesi bu kadar dendi cafcaflı reklamlar yapmayı biliyorlar ama televizyon Parasını kesinlikle hak etmiyor müşteri hizmetleri aradı onlar da aynı şeyi söyledi yapacak bir şey yok dediler benim param çöpe gitti sizin almaya niyetiniz varsa iyi araştırın derim evim olsun iş yerime olsun annemlere kardeşlerim olsun en az üç klima üç buzdolabı iki çamaşır makinesi iki televizyon ve daha bir çok küçük büyük beyaz eşya aldım ama bu sondu kesinlikle bir daha Beko Grundig Arçelik ürünlerini satın almam

02 Eylül 2024 18:17

2024 Mayıs ayında 55 gho 9700 Grundig oled TV aldım en yeni teknoloji diye ama umduğumu bulamadım. TV çok aşırı yavaş, kasıyor, açılması çok geç, 2 dakikayı buluyor. İnternete bağlanması çok yavaş, bazen kendi kendine Youtube.com'a girip çıkıyor, kanal geçişleri çok yavaş. Servis çağırdım, geldi. Baktı, sorun yok dedi. Resmen televizyonun kapasitesi bu kadar dedi müşteri hizmetleri aradı servis sorunu yok dediği için iade yapamayız dedi ikinci kez servis geldiğinde bu sefer iade raporu oluşturdu bu sefer merkez yine iade almadı tüketici danışma hattını aradım bana tüketicinin altı ay boyunca iade hakkı olduğunu söyledi her şekilde müşteriyi mağdur ediyorlar Beko Arçelik’e 15 20 tane sipariş kaydın var bu sondu artık bir dahaki kesinlikle ne kendime ne de bir tanıdığıma alırım önerme m Artık son çarem Tüketici Hakem Heyeti kaldı orada orada görüşürüz Grundig ile…

Volkan
Volkan

Aynı sorun bende de var tuşa basıyorsun 10 Sn. Sonra işliyor. Kesinlikle Grundig önermiyorum. Bu resmen bir pişmanlık. 40 bin lira buna vereceğime 15 daha ekleyip Philips alabilirdim. Cihazı satanlar süsledi anlattı da anlattı. Sonuç hüsran. TV çok yavaş. İşlemcisinden midir bilmiyorum.

Beytullah
Beytullah

Aynı sorun bende de var açılırken çok kasıyor ve bazen donuyor geçişlerde de aynı sıkıntı var bilmiyorum nasıl bir yol izlenmeli bende yeni aldım 6.7 ay gibi oldu

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
12 Nisan 2024 22:46
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV LED Panel Arızası

Rafet