Fulya sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 11:09

1 yıllık evliyim ve çeyizime çok methettikleri bulaşık makinenizden satın aldım. Almaz olaydım! Ürünü satın aldığımdan 4-5 ay sonra ön kapağında lekelenmeler oldu. Genel müdürlük tarafından atanan yetkili servis (Sefaköy servisi) gelip kontrol etti. Ürünün cihaz kaynaklı hatası olduğundan bahsetti. Ürün değişim talebi istedim. İşlemler ancak 15-20 güne tamamlanır denildi, misafir yoğunluğumdan da üründür. Kalmak istemedim. Bana ek garanti teklifini sundular. Ben de kabul ettim. Ürün kapağı değiştirelim dediler. Garantimiz de hediyesi olsun, bir daha sorun olursa değişikliği talep edersiniz dediler. Ben de kabul ettim.
4-5 ay geçmeden yine yeni kapakta lekelenmeler oluştu. Tekrar genel müdürlüğünüzden servis kaydı oluşturdum, beni Küçükçekmece servisine yönlendirdiler. Gelen arkadaş çok ukala bir şekilde, 'Bir kere değiştirmişler. Neyse, benim tecrübeme istinaden bir daha değiştirmezler, bu kullanıcı hatası olabilir. Ben yıllardır bu işi yapıyorum.' gibi saçma sapan cümleler kurdu. Ben sadece işini yapması gerektiğini ve tecrübesini bana anlatmaması gerektiğini söyledim. Sonra ücretsiz kapak değişim talebi reddi geldi. Daha sonra Küçükçekmece servisi ile telefonda görüşmeme istinaden yetkili bayan çok ukalaca konuşmalar yaptı ve servise yetkili ile görüşülsün diye eşimi gönderdim. Eşim gerekli görüşmeden sonra tekrar kayıt açtırdı, tekrar gelip baktılar, yine red verdiler. Servis çalışanı bayan beni aradığında, 'Zabıta eşinizi göndermiştiniz ya hani, hatırladınız mı? ' gibi saçma sapan cümleler kurdu ve uyardım, daha terbiyeli ve kibar olmasını belirttim. Eşim bu sefer Sefaköy yetkili servise bizzat giderek kayıt oluşturdu. Arkadaşlar geldi ve yine red verdiler. Çünkü sorunlu müşteri statüsüne koydular bizi.
Sn. Yetkili, ben para vererek neden rezil oluyorum? Ürün hatasını ben neden ücret mukabilinde değiştirmek zorundayım? Daha garantisi bitmemiş ürün için günlerdir saatlerdir telefonda bir çağrı merkezi bir servis yetkilisine saatlerdir neden laf anlatıyorum?
Benim tüm ev ürünlerim Electrolux, gerçekten bana pişmanlık yarattığınız için her yere kayıt oluşturup şikayet edeceğim servisi ve çağrı merkezinizi! Bana gerçek anlamda yetkili bir kişi geri dönüş yapabilir mi? Yoksa Koç Holding’in her bir yönetim grubuna üşenmeden tek tek mail atacağım. Sikayetvar.com'dan ve sosyal medya hesabımdan TT yapacağım firmanızı…
Müşteri memnuniyetiniz yerlerde… Geri dönüşleriniz facia… İşi gücü bıraktım, kayıtlardan bakın 2-3 gündür sizinle uğraşıyorum…

16 Ekim 2024 14:02

Yetkililer beni aradı fakat kimyasal ile silindiğini nasıl tespit ettiler ise ücretli kapak değişiminden bahsettiler! Beyaz eşya ilk defa kullanıyoruz muamelesi hiç hop değil! Ben ürünün değişimini talep ediyorum! 1 yıllık cihaz 2. Sefer aynı hatayı yaşatması çok enteresan ve yetkililer hiçbir şekilde kendi hataları olduğunu kabul etmiyorlar sakın sakın ürünü almayın aman!

16 Ekim 2024 15:23
Grundig Bulaşık Makinesi Kapağı Lekelenme Sorunu Ve Kötü Servis Deneyimi!

Yetkililer tekrar aradı tüketici hatası olduğunu belirtti. Ben garantisi olan ürüne neden ücret ödüyorum? Tezgah ile makine karşılıklı yağ sıçramıştır diyorlar aradaki bunca mesafeden yağ nasıl sıçrar? Candan küf olmuş diyorlar cam ve makine arasındaki mesafe ara açık şekilde komik bir cevap! Asla ve asla almayın bu ürünü günlerdir ve saatlerdir boş yere vaktimi alıyorlar hep cevap saçma sapan

21 Ekim 2024 14:40
Grundig Bulaşık Makinesi Kapağı Lekelenme Sorunu Ve Kötü Servis Deneyimi!

Sürekli arayıp tüketici hatası olduğundan bahsediliyor sırf ürünü değiştirmemek için... O kadar pişmanım ki ürünü aldığıma size anlatamam... Asla ve asla ürünlerinin arkasında değiller... Şikayet var da bir sürü bu ürünle ilgili şikayet var... Sürekli kapat şikayeti, boya atması, renk atması... Lütfen resimlere dikkat eder misiniz? Mağdurum ve kimse çözüm adına ilgilenmiyor her arayan ikna etmenin yolunda

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
13 Temmuz 2024 13:25
"Servis için gelen Gökhan Bey çok ilgiliydi, teşekkürler."

Hasan
11 Eylül 2023 15:22

Murad
04 Haziran 2025 10:07
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Nazlı
08 Ekim 2024 10:30
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Ve Bulaşık Makinesinin Çözümü İçin Destek İstiyoruz

Ersin