Buğra sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 14:55

Getir Alışverişi kullanarak bir adet Apple şarj adaptörü satın aldım. Ekte ki ekran görüntüsünde göründüğü gibi ürünlerin orijinal olduğunu getir müşteri hizmetleri tarafından teyit edildiği halde mağdur duruma düşürüldüm. Orijinal ürünle karşılaştırdığımda benzerliklerin olduğu lakin orijinal olmadı çok açık bir şekilde belli oluyor. Ürünün kutusu da iyi durumda değildi ama burada satıcıyı suçlamıyorum kargodan dolayıdır lakin adaptöre sarılı olan kısımda fotoğrafta göründüğü gibi yırtık bir şekildeydi. Ben Getir e güvenerek böyle bir sorunla karşılaştım ve yeni aldığım ürünü maalesef kutusundan şarj adaptörü çıkmadığı ve sahte bir ürün gönderildiği için kullanamıyorum. Bu denli büyük markanın satıcılarının sahte ürün satıp satıp müşterileri mağdur etmesi çok acı gerçekten.

09 Kasım 2024 15:15
getirden-sahte-apple-sarj-adaptoru-soku-1.jpg

Sol tarafta ki ürün orijinal içinden garanti belgesi ve jelatinli bir şekilde çıkan şarj adaptörü sağ tarafta ki ürün ise sahte olan jelatinsiz, garanti belgesi yok, yırtık bir şekilde gönderilen ürün. İşin komik tarafı her şey bu kadar açıkken paramı iade alabilmek ve ürüne yorum yapabilmek için koydukları bir sürecin sonuçlanmasını bekliyorum. Sahte ürün satan satıcının getir alışveriş platformu üzerinden satış yapmaya devam edecek mi etmeyecek mi bu da merak konusu gerçekten.

Melike
17 Mayıs 2024 10:32

Zuhal
05 Ocak 2025 14:58
Getir'de İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
04 Eylül 2023 14:24