Onur sonuçtan hiç memnun değil

Getir'den Aldığım Tost Makinesi Hasarlı Çıktı Ve İade Süreci Sorunlu

Onur
09 Ekim 2024 22:16

Getir mobil uygulaması üzerinden Getir Alışveriş sekmesini kullanarak satın aldığım tost makinesi 9 Ekim günü saat 21:00 civarında tarafıma teslim edildi ve patpat naylona sarılmış durumda teslim aldım. Ürünü açıp incelediğimde kutusunda delik ve yırtıkların olduğunu fark ettim. Kargo teslim sırasında naylondan ötürü bunu görmem mümkün değildi. Daha sonra ürünü açıp incelediğimde üzerindeki koruyucu şeffaf plastik ürünleri çıkarmadan kapağında sürtünmeden kaynaklı ses geldiğini ve zorlama olduğunu fark ettim. Olduğu gibi tekrar kutuya koyarak müşteri temsilcilerine ulaştım fakat elektronik ürünlerde iade alınmadığını ancak yetkili servise gidip rapor alırsam iade edileceğini söylediler. Yetkili servisin de ürünü kabul etmeme durumunun olduğunu belirttiler. Yani o servisin inisiyatifinde olduğunu söyledi. Böyle bir uygulamaya daha önce ne şahit oldum ne de yaşadım. Piyasada satış yapan pazaryerleri arasında bu uygulama sadece Getir'de var. Bu ürünün sorunlu olabileceğini kutusunu açmadan anlamam mümkün değil. Mesafeli satış sözleşmesinde cayma hakkı bile yeterli bir sebep iken kendileri müşteriyi mağdur edip çok kötü bir deneyim yaşatmak adına bunları yapıyorlar. Ürünü iade edip ücretimi geri almak istiyorum.

Onur
17 Ekim 2024 10:49

Getir'in bana konu ile ilgili sunduğu çözüm olan değişim süreci için tarafıma iletilen kargo kodu ile Aras Kargo Kozyatağı şubesine gidip ürünü bana geldiği gibi patpat naylona sarılı şekilde ilettim. Aradan 1 hafta geçtikten sonra benim adresini dahil bilmediğim ve herhangi bir yere iletmediğim satıcıya kargom teslim edilememiş. Sebebi ise dağıtım alanı dışında kalmasıymış. Buna istinaden kargom bana tekrar geri gönderiliyormuş ve ödemem gereken 42,96 TL varmış. Bunu kabul etmiyorum. Kargoyu da teslim almayacağım.

Esra
26 Temmuz 2023 16:02
Getir Bozuk Elektrikli Ev Aleti Satıp Ürününe Sahip Çıkmıyor!

Esra
02 Ağustos 2024 23:56

Getir Siparişimde Yanlış Ve Bozuk Ürün, Yetersiz Destek

Emirhan
29 Temmuz 03:41

21 Temmuz 2024 15:45
Getir Canlı Destek Problemimi Halen Çözmüyor.
Getir Canlı Destek Problemimi Halen Çözmüyor.
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Getir'den Kurtlu Ve Bayat Kuruyemiş Kabusu!

Süleyman
09 Ocak 17:01
Getir'den Kurtlu Ve Bayat Kuruyemiş Kabusu!
Getir Kategorileri