Yunus sonuçtan çok memnun

Getir Kampanya Kodu Gözükmüyor

Getir Kampanya Kodu Gözükmüyor
08 Aralık 2023 22:48

Merhaba, dün Getir'de indirim olduğunu gördüm. Tanımlamak için sepete birkaç ürün ekledim. İndirim kodunu girdim; fakat 'indirim kodu kampanyaya başarılı bir şekilde eklendi' denmesine rağmen sepette ve kampanyalarımda gözükmüyor. Toplam üç tane kod girdim ve hepsinde aynı durumla karşılaştım; kodlar kayboldu. Müşteri hizmetlerine canlı desteğe yazdım; ancak beş kez bağlanmama rağmen her seferinde aynı şeyler söylendi. Örneğin: 'Uygulamayı silin, güncelleyin' dediler. Yaptığımı söylüyorum; 'Kampanya koşullarına bakın' diyorlar. Ancak kampanya yok ki, neyine bakayım? Şikayetimin ilgili birimlere ulaşmasını istiyorum.

Özer

Bir çözüm bulabildin mi? Bu akşam da HEYECAN50 kodunu paylaştılar onda da aynı sorun devam ediyor.

Yunus

Çözülmedi maalesef yeni hesap açmıştım 3 tane kod girdim hepsi başarılı oldu fakat gözükmüyor aynı hala durum

Özer

Aynısı 1 aydır bana da oluyor. Acaba telefonumdan mı diye düşünmeye başladım, işletim sistemim mıuı üzerine Android versiyon 11. Ama PC'den web browser üzerinden de denediğimde yine aynı durumla karşılaşıyorum. Dolayısıyla işletim sistemimle ilgili olamaz.

Özer

Bu akşam şunu fark ettim, kampanya eklendi vs demesine rağmen yine gözükmeyince uygulamayı kapattım, sonra yeniden açtım ve direk sepete gittim. Sepette indirim uygulanmış göründü ve siparişimi bu şekilde indirimli verebildim.

Rümeysa
07 Mart 2024 17:34
İsmetcan sonuçtan hiç memnun değil

İsmetcan
27 Nisan 2024 17:54