Ersal sonuçtan hiç memnun değil

Borcumu Ödememe Rağmen Garanti Bankası'na Hala Borcum Görünüyor

12 Nisan 2023 14:15

2013 yılından Garanti Bankası'na kredi borcum vardı. 2017'de bunu Denge Varlık'a devir ettikleri için ödemesini oraya gerçekleştirdim ama halen borcum bankalarda açık gözükmekte. Kapalı gözükmesi için Garanti Bankası'nın KKB ®'ye güncelleme yapmamasından dolayı ne kredi ne de kredi kartı alabiliyorum. Bu konunun derhal üzerine düşülüp tarafıma dönüş yapılmasını arz ediyorum. Bankanın genel müdürlüğüne ulaştım bana 02124109000'ı aramamı istediler. Bu numara borcu olanlar ulaşabiliyor. Garanti Bankası'nın bu konuyu düzeltip tarafıma acil dönüş yapmasını istiyorum

07 Mayıs 2023 10:26

Garanti Bankası BBVA ya 2015 ten sonra kredi kartı borcundan dolayı bankanız tarafından takibe alınmıştım. Ancak Borcumu ödememe ve kapatmama rağmen hesabımda hala kredi kartı borcum görünüyor. Ayrıca bankanızın maaş müşterisiyim. Mides kayıtlarımın ivedilikle güncellenmesi ve tarafıma bilgi vermeniz konusunda yardımlarınızı rica ederim

07 Mayıs 2023 08:32

14 Nisan 2023 10:13

Garanti Bankası'na kredi kartı borcum vardı. 2017'de bunu Denge Varlık'a devir ettikleri için ödemesini oraya gerçekleştirdim ama halen borcum bankalarda açık gözükmekte. Kapalı gözükmesi için Garanti Bankası'nın KKB ®'ye güncelleme yapmamasından dolayı ne kredi ne de kredi kartı alabiliyorum. Bu konunun derhal üzerine düşülüp tarafıma dönüş yapılmasını arz ediyorum. Bankanın genel müdürlüğüne ulaştım bana 02124109000'ı aramamı istediler. Bu numara borcu olanlar ulaşabiliyor. Garanti Bankası'nın bu konuyu düzeltip tarafıma acil dönüş yapmasını istiyorum.

12 Nisan 2023 22:50

Garanti Bankası Güncelleme yapılması ve borcumun kapatılmış olması dolayısıyla sicilimin silinmesini arz ve talep ediyorum. Bankanız kredi kayıt bürosuna sicilimin düzeltilmesi için gerekli bildirimleri yaparak sicilimin düzeltilmesini istiyorum. Saygılar

Garanti BBVA Kategorileri