Taner sonuçtan hiç memnun değil

3 Kuruşa Tenezzül Eden Garanti Bankası

3 Kuruşa Tenezzül Eden Garanti Bankası
15 Nisan 2024 13:43

Kolay gelsin. Ben daha 10 yıla yakın bir süredir Garanti Bankası maaş müşterisi olarak bankayla çalıştım. Bana kredi kartı gönderildi. Bende yıllardır bu bankanın kredi kartını kullanıyorum ve herhangi bir kart aidatı ödemedim. Maaş bankam değiştikten sonra kullanmış olduğum kredi kartına 583 TL tutarında kart aidatı yansıtıldı bende hemen Garanti Bankası müşteri hizmetlerini aradım yapılan bu işlemin yasal olmadığını ifade ettim. Bana verilen cevapta kart aidatını iptal ettiklerini söylediler ama iptal etmemişler kartımın toplam limiti 250 TL benden 583 TL kart aidatı kesilmiş ve ben eksilere düşürülmüşüm. Bana hiçbir bilgi verilmeden kart aidatı alarak beni mağdur eden Garanti Bankası'ndan şikayetçiyim. Siz olsanız 250 TL olan kart limitinize 583 TL kart aidatı öder misiniz hem de önceden bilgi verilmeden. Konuyu bilginize sunar benden haksız yere kesilen kart aidatının tarafıma iadesi konusunda gereğini yapacağınıza şüphe duymamaktayım. İyi çalışmalar.

17 Nisan 2024 02:23

Taner
Taner
16 Nisan 2024 02:31

Kolay gelsin. Ben 10 yıla yakın bir süredir Garanti Bankası maaş müşterisi olarak bankayla çalıştım. Bana kredi kartı gönderildi. Bende yıllardır bu bankanın kredi kartını kullanıyorum ve herhangi bir kart aidatı ödemedim. Maaş bankam değiştikten sonra kullanmış olduğum kredi kartına 583 TL tutarında kart aidatı yansıtıldı bende hemen Garanti Bankası müşteri hizmetlerini aradım yapılan bu işlemin yasal olmadığını ifade ettim. Bana verilen cevapta kart aidatını iptal ettiklerini söylediler ama iptal etmemişler kartımın toplam limiti 250 TL benden 583 TL kart aidatı kesilmiş ve benden bu para isteniyor ama ne pahasına olursa olsun bu parayı ödemeyeceğimi bildiririm size. Bana önceden hiçbir bilgi verilmeden kart aidatı alarak beni mağdur etmeye çalışan Garanti Bankası'ndan şikayetçiyim. Siz olsanız 250 TL kart limiti olan kredi kartına 583 TL kart aidatı öder misiniz hem de önceden bilgi verilmeden. Konuyu bilginize sunar benden haksız yere kesilen kart aidatının tarafıma iade edilmesini ve aynı zamanda banka yetkililerinin yapılan yasal olmayan işlemden dolayı tarafımdan özür dilemelerini beklemekteyim. Dünyadaki hiçbir banka kart aidatı adı altında halkın parasına tenezzül etmiyor. Garanti Bankası'nın yaptığı resmen vatandaşı kullanmaktır. Konuyu bir an önce çözümlemeniz dileğiyle.

24 Ekim 2024 12:50

22 Şubat 2024 23:15
Cisem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 00:50
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 22:41
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:30

Garanti BBVA Kategorileri