Semiramis sonuçtan hiç memnun değil

Franke'nin İlgisizliği, Arıza Bildirimlerini Dikkate Almaması

Franke'nin İlgisizliği, Arıza Bildirimlerini Dikkate Almaması
Semiramis
21 Temmuz 2024 13:16

Yeni evimize 2020 yılında iyi bir marka olarak öngördüğümüz, teknik sorun yaşamayacağımız, yasasak da markanın kalite ve güvencesi nedeniyle anında çözüm bulacağımıza inandığımız, üst sınıf olarak değerlendirdiğimiz Franke beyaz eşyalarının tamamını mutfağımıza doldurduk. Daha önce ve halihazirda ocak ile sorun yasamakla birlikte çok da takılmadım. Sonuçta zor da olsa yanıyordu bir gözü. Ancak dun sabah hem de İstanbul'un en sıcak günlerinde buzdolabımdan gelen sinyal sesiyle arizaya geçtiğini fark ettim. Hemen Franke iletişimi aradım 24 saat içinde dönüş olacağı bilgisine istinaden beklemeye başladım. Bir kere daha aradım. Buzlukta malzemelerim olduğunu teknik ekibe acil olarak not eklettim. 24 saat geçti arayan soran olmadığı gibi tekrar merkez iletişimi aradığımda iyi aksamlar otomatik santralle karşılaştım. Birkaç kere denedim. Ancak çağrıma yanıt alamadım. Buzdolabımdaki ne varsa cop.
Franke ile inanılmaz hayal kırıklığı yaşıyorum. Bir daha asla almayıp aldırmayacağım bir marka olarak tarihe gömdüm.

22 Temmuz 2024 08:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Sadeddin
Sadeddin

Aynı marka dolap ve ocakta bizim de başımıza benzer durum geldi

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabı Arızaları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Volkan
20 Ağustos 2025 07:52
Franke Buzdolabı Arızaları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti
franke-buzdolabi-arizalari-ve-yetersiz-servis-magduriyeti-2.jpg
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Kronik Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Rahmi