Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Franke Servis Sorununu Çok Yoğun Yaşamaktayım

Tülay
14 Kasım 2023 09:28

22 Eylül 2023 tarihinde aldığım dört parça Franke ürünümü uzun uğraşlardan sonra kurabildim. Eski bir Franke kullanıcısı olarak bundan sonra bu markanın ürünlerini kullanmama kararı aldım. Ürün kaliteli olsa da yüksek miktarda ödediğiniz paranın karşılığında yaşanan servis sorunları da aynı derecede önem taşıyor. Hem kurulum sırasında yaşadığım zorluklar hem de servisin tüketiciye yaklaşımı, kullanım sırasında karşılaşacağınız sorunlarda yine servise ihtiyaç duyacağınız anlamına geliyor. Yani firmayla bir kez iletişim kuruyorsunuz ama servisle defalarca muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz. Bulunduğum ilçe ile 50 km uzaklıkta olduğum için bu sorunları daha yoğun yaşayacağımı düşünüyorum. Servis uzun uğraşlardan sonra geldiği için zaten çok agresifti. 11 Ekim 2023'te kurulan fırında elektrik kaçağı meydana geldi. Ankastre fırını söküp tekrar kurduğumuzda toprak hattının açıkta bırakıldığını ve prize monte edilmediğini, kablonun boşta bırakıldığını fark ettik. Ayrıca dolap kenarlarında kurulumdan kaynaklanan hasarlar var.

14 Kasım 2023 10:01 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Franke Elektrikli Ocak Kırılma/Patlama Sorunu

Hüseyin
01 Haziran 2024 17:39
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
15 Şubat 2024 13:42
Franke Fırın Alt Rezistans Arızası
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
17 Şubat 2024 19:03
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
05 Ekim 2023 15:20