Franke Buzdolabının Sürekli Arızalanması

Franke Buzdolabının Sürekli Arızalanması
Zeynep
12 Aralık 2023 18:46

1.5 yıl önce aldığım Franke Solo frfd 6020 nf XS f buzdolabım 4 kere arıza verdi. Şimdi de teknik servis kartın değişmesi gerektiğini söyledi. 1.5 sene içerisinde bu kadar sık arızalanması ve kartın değişmesi gibi büyük arızalar vermesi olacak iş değil. Böyle bir markaya yakışmadı, Bu kadar yüksek bir fiyatı hallettiğini düşünmüyorum Daha alt sınıf markalarda bile böyle problemler duymadım çevremden. Çok büyük pişmanlık yaşıyorum. Buzluk ve buzdolabı tamamen bozuldu ve içerisinde ki her şey çöp oldu. Ürünlerin sularının akması ve buzdolabının içinin temizlemesi de cabası... Sürekli tekrar eden bu arızalar garanti süresi bittiğinde hem bize sürekli ekstra masraf çıkaracak hem de buzdolabı olmazsa olmaz bir beyaz eşya olduğu için sürekli olarak erzakların bozulması problemi yaşamak istemiyorum. Bu yüzden iadesini talep ediyorum.

29 Şubat 2024 08:40

Franke'den buzdolabı aldıysanız gece saat 6.30 da bu sesle uyanmaya hazır olun. 3 aydır buzdolabım bozuk ve 1 aydır da her gün bu sesi çekiyoruz. Eve gelen misafirlere sesten dolayı rezil oluyoruz. (İstisnasız her gün buzdolabı kendi kendine soğutmayı durduruyoe ve saatlerce çalışmıyor sonra bir anda tekrar çalışıyor) Asla bir çözüm sunamıyorlar tamir edemiyorlar Düşünün ki gelen tamirci belki yeni motor böyle ses çıkarıyordur bilemem dedi. Kimse Franke'den en küçük bir şey satın almasın paranıza yazık.

18 Ocak 2024 10:19

Franke buzdolabım 1 aydır bozuk ve tamir edilemedi. Hem buzluk hem soğutucu kısmı bozuk. İçerisinde ki bütün ürünler çöp oldu. Tamir edip motoru değiştirdiler 2 gün sonra tekrar bozuldu. Şimdi ise yine tamir için bir parça beklediklerini söylediler tam 16 gündür parçanın gelmesi bekleniyor. Yani 1 aydır buzdolabı çalmısmıyor. Değişim Yapacak buzdolabı ellerinde yok. 1 hafta içinde parça gelecek diyorlar 16 gün oldu hala gelmemiş bir de parça geldikten sonra servise gönderilmesi sonra bana gün verilmesi var ayrıca tamir işleminin 6 saat sürecek olmasını söylemiyorum bile. Hayatımda yaşadığım en büyük pişmanlık Franke den ürün almaktır buzdolabımdan da bulaşık makinemden de servislerinden de hiç hiç memnun değilim. Asla müşteri yanlısı bir tutumları yok. Sakın yanından bile geçmeyin 1 aydır sinirim bozuldu artık.

31 Aralık 2023 03:15

Franke marka buzdolabımız 2 hafta kadar önce bozuldu. Buzluktaki ve buzdolabındaki bütün yiyeceklerimiz bozuldu. Servis talep ettim geldiler parça değişimi yapıldı bugün tekrar aynı hata veriyor 1.5 yıllık buzdolabında sürekli sorun yaşıyoruz. Değişim talep ediyoruz değişim yapmıyorlar servisleri hiçbir şeyi çözemiyor tamir ettikleri tekrar bozuluyor Franke pişmanlıktır hayatımda bu kadar rezil bir marka daha görmedim. Yarın pazar servis kapalı yeni aldığımız bütün erzaklar tekrar bozulacak şimdi servis gelene kadar. Sürekli masraf çıkarıyor Elle tutulur bir sebepte yok ortada neden bir arıza verdiğini de söyleyemiyorlar şaka gibi...

Ek
13 Aralık 2023 08:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Buzdolabı Hem Soğutmuyor Hem De Sürekli Arızalanıyor

Cüneyt
07 Temmuz 2025 11:16
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabı Arızaları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Volkan
20 Ağustos 2025 07:52
Franke Buzdolabı Arızaları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti
franke-buzdolabi-arizalari-ve-yetersiz-servis-magduriyeti-2.jpg
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
03 Mart 2024 12:32
Franke 6 Aylık Buzdolabı Servis Mağduriyeti
Franke 6 Aylık Buzdolabı Servis Mağduriyeti
Özgecan sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunu

Özgecan
24 Mart 2025 10:46
Hıdır sonuçtan hiç memnun değil

Hıdır
10 Eylül 2023 15:17