Ford Puma Hatalı Üretim 0 Araç Kullanmadan Servisten Çıkmıyor

Ford Puma Hatalı Üretim 0 Araç Kullanmadan Servisten Çıkmıyor
03 Şubat 2024 18:14

16.01.2023 tarihinde Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş. İzmir Yolu Caddesi No: 380'deki şubeden 16 *** 581 plaka tescilli Ford Puma aracımı sıfır kilometre olarak teslim aldım. 17.01.2024 tarihinde sağ kapı ayarsızlığı, bagaj kapağı ayarı ve araç arka stoplarının kendi kendine buğulanması sebebiyle servise başvurduk. Kapı ayarları yapıldı fakat stoplardaki sorun çözülmeden araç teslim edildi. 25.01.2024 tarihinde Android Auto'nun çalışmaması, sürekli saat ekranının değişmesi, CarPlay'in yanlış göstermesi ve arka farların su alması sebebiyle tekrar araç servise bırakıldı. 31.01.2024 tarihine kadar araç serviste tutuldu. Güncelleştirme yapıldığı belirtildi ancak aynı gün sorunlar devam etti. 03.02.2024 tarihinde yapılan ekspertizde tcu (Telematic Control Module) sorunu tespit edildi. B156D:55-48 hmı ile tcu müşteri bağlantı ayar senkronizasyonu sürekli bellek arızası tespit edildi. 03.03.2024 tarihinde satıcı bayide bulunan teknik servis sorumlusuna bilgi verildi. Aracın bir süre burada kalması gerektiği, yurt dışından bilgi gelmesi gerektiği ve farlar ile yazılımla alakalı sorunla ilk defa karşılaştıklarını belirttiler. Bir hafta boyunca serviste kalan ve daha aldığım günden beri servisten çıkmayan aracımı sorguladım. Servisinizden ve bilgiden yoksun çalışanlarınızdan dolayı sadece müşteri kaybedeceksiniz. Bizler Ford markasının bize güven vereceğini düşünürken, aracımız servisten çıkamıyor. Ayıplı olan aracımın misli ile değiştirilmesini en kısa sürede talep ediyorum. Ayıplı olan ürünü sözleşmeden cayma sürecinde teslim etmek istiyoruz.

20 Şubat 2024 12:19

Bursa Nilüfer Otokoç Ford şubesinden almış olduğum 16bgz581 plakalı araç İlk günden itibaren servise hataları sebebi ile götürdük Başlıca sorunlar -arka stopların buğu yapması ve su olması -Car Play çalışma masi, ses gidip gelmesi, ve saatin sürekli değişmesi Araç 1 aylık ve 2 haftası sevişte geçti ilgili kayıtları mevcut araç değişim talebinde bulunduk ve reddedildik Cevap olarak aracın sürüsüne engel bir durum yok araç kullanılabilir Değişim reddedildi peki stopların su alması modül arızası ve navigasyonu yaptınız mı Cevap sürüşe engel değil Biz bu aracın her parçasına hatasız olarak ödeme yapıyoruz aracın onarımını yapmadan kusurlu aracı kullanıma sunamazsınız bu yazılarımızın tamamı resmi kayıtlara kaydedilmekte olup kusurlu aracı değiştirmeden ya da tamir etmeden aracı almama hakkına sahibiz.

Ek
05 Şubat 2024 13:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Şubat 2024 12:43

Sizden kesinlikle sağlıklı bir geri dönüş alamıyoruz Toplantı halinde sizin konunuz inceleme deyip geçiştiriyorsunuz şu an ne aşamadasınız ne yapıyorsunuz dediğimizde bir cevabiniz yok konunun akıbeti hakkında acil geri dönüş bekliyoruz hukuki süreç başlatılacaktır satmış olduğunuz ayıplı malinizi kesinlikle kabul etmiyoruz.

14 Şubat 2024 22:35

3.5 haftalık aracım 2 haftasını serviste geçirdi Ve hala sağlıklı bir dönüş alamıyoruz bu nasıl bir rezil liktir biz ne diye güvenerek sizlerden 0 araç alma cehaletini gösteriyoruz gerçekten çok yazık bu mağduriyetimizin artık sonlandırılmasını ayıplı ürününüzün değişimini istiyoruz

20 Şubat 2024 12:54

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
15 Ocak 2024 23:09

11 Temmuz 2025 11:54
Sıfır Araçta Üretim Hataları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ford Puma 9. Ayda Akü Arızası Garantiye Girmedi!

Özgeriş
18 Temmuz 2024 11:18
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
28 Ağustos 2023 11:49
ford-otokoc-sifir-aracin-arizasi-tespit-edilemiyor-7.pdf
ford-otokoc-sifir-aracin-arizasi-tespit-edilemiyor-6.pdf
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Fren Arızası: Hayati Tehlike Ve Mağduriyet

Ahmet