Ford Puma 9. Ayda Akü Arızası Garantiye Girmedi!

Özgeriş
18 Temmuz 2024 11:18

2023 yılının 9. Ayında Konya Otokoç firmasında satın almış olduğumuz Ford Puma aracımın aküsü arızalanması sebebiyle garanti kapsamında değişimini istedim. En yakın bayi olan Antalya Alanya Otokoç firmasına yönlendirildiğimde, kalifiye olmadığını düşündüğüm elektrik ustası, aracın 1 yılda minimum 5.000 km yol yapması gerektiği, aksi takdirde garantiye girmeyeceği, kendi imkanlarımla servise gelmem gerektiğini söyledi. Gelmemin mümkün olmadığını ve kendisinden yardım istediğimi belirttiğimde, bulunduğum konum kendisine uzak olması sebebiyle sanayiden kendi tarafından bir usta gönderip aküyü kontrol ettirmek istemesi, işlerinin çok yoğun olması sebebiyle daha sonra tekrar arayıp kayıt oluşturmamı istemesi gibi konular Ford markasına yakışmamakla birlikte benim Ford markasına karşı düşüncemi de tamamen değiştirmiştir. Aracımın plakası 33 *** 275.

23 Temmuz 2024 12:56 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz;   Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir.  Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla       Ford O. San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga'da Kronik Yağ Kaçağı Ve Garanti Mağduriyeti

04 Nisan 16:03

Yunus
13 Temmuz 2023 23:54
Ford Puma Gizli Ayıplı Araç Satışı
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Akü Arızası Ve Çözülmeyen Sorun Nedeniyle Mağduriyet

Yilmaz