Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 23:09

30.11.2023 tarihinde F*** K************ bayisinden sıfır olarak satın aldığım 2023 model Puma marka aracımın kaputunun sökülüp takıldığını ve kaput bağlantı vidalarının fırça ile boyandığını, fırça kılı parçalarının boyaya yapışıp kaldığını 04.01.2024 tarihinde yaptırdığım ekspertiz sonucunda öğrendim. Aracı satın aldığım bayiye giderek, aracın yenisi ve kusursuzu ile değiştirilmesini talep ettim. Bayi tarafından yapılan inceleme sonucunda, kaputun sökülüp takıldığı ve bağlantı vidalarına boya yapıldığının tespit edildiği ve boya mikron değerlerinin ölçümü yapılarak bir rapor tutulup Otokoç'a gönderildiği belirtildi. Bana 15.01.2024 tarihinde gelen cevapta, fabrikanın aracın sökülüp takılabilen parçalarında oynamaların olabileceğini, bu nedenle değişim talebimin reddedildiğini bildirdiler. Ne bir değer kaybı telafisi yapıldı ne de araç değiştirildi. Türkiye şartlarında aracın kaput vidalarının oynanması ve boyanmasının, kaputun estetik açıdan sorunlu olmasının değer kaybına yol açacağını herkes bilir. K************ F*** bayisine ihtarname göndereceğim ve sorunum çözülmezse mahkeme yoluyla hakkımı arayacağım. Bayinizi ve firmanızı tüm ulusal ve yerel kanallarda ayıplı mal sattıkları gerekçesiyle haber yaptıracağım.

16 Ocak 2024 09:50 (Şikayetten 10 saat sonra)
16 Ocak 2024 17:48

Arıyorsunuz ve bana kaput-sök tak işleminin arabanın değerini düşürmediğini söyleyebiliyorsunuz. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba. Aracı satarken bu durumlarım hiç birinden bahsetmiyorsunuz. Saklıyorsunuz bir de fırça ile kaput bağlantı vidalarına boya vurup ayıplı malı sıfır sorunsuz araba diye satıyorsunuz. Kusur sizde değil bizde sizin firmanıza bayinize Ford markasına güvenip sıfır araba satin alanda

24 Ocak 2024 13:59

Müşteri hizmetleri ile tekrar ve tekrar görüşmeme rağmen durumunuzun aciliyetini hande hanıma ilettik size en kısa sürede dönüş yapacaklar diyorsunuz ne arayan var ne soran bu kadar ilgisiz bir firma olamaz ayıplı aracı satacaksınız utanmadan bir de ilgilenmeyeceksiniz aracı aldığım kahyaoğulları Kuşadası bayisini ve fordu mahkemeye vereceğim

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
15 Ocak 13:52
sifir-aracta-boya-ve-kaput-sorunu-1.pdf
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
14 Nisan 14:08
ford-pumada-gizli-boya-ve-islem-sorunu-8.docx
ford-pumada-gizli-boya-ve-islem-sorunu-6.pdf
ford-pumada-gizli-boya-ve-islem-sorunu-2.pdf
ford-pumada-gizli-boya-ve-islem-sorunu-1.docx
Abdüsselam sonuçtan hiç memnun değil

Abdüsselam
30 Mart 2024 22:47