30 Nisan 2023 20:41

Merhaba. Enza Home'un en çok satan koltuk takımı Netha koltuk aldık. 1.5 yıl önce. 1.5 yılda bir koltuk nasıl bu hale gelebilir? Markanın adına güvenerek yaptığımız alışverişten pişmanız. Teknik destek için geldiler, koltukları tadilat için alacaklarını söylediler hala arayan soran yok? 2'li koltukta çökme ve kol ve gövde bazı yerlerinde ilginç bir şekilde sünger toplanması var. Parça parça sünger mi doldurdunuz anlamadım? Bu nasıl üretim? 3'lü koltuk gıcırdıyor. Aynı şekilde kolunun yanında sünger toplanması var kabarık şekilde. Bende mobilya firmasında çalışan bir kişi olarak gerçekten nasıl bir üretim bu sorgulamak istiyorum. Evimizde çocuk yok. Sadece akşamları 1-2 saat oturduğumuz kullandığımız koltuklar nasıl 1.5 yılda bu hale gelebilir? Eşim gerçekten en sonundaki koltukları alıp mağazanın önünde yakacak az kaldı.

24 Mayıs 2023 14:37

Enza Home pişmanlıktır.

Yaklaşık 3 aydır, sadece 1.5 yıl kullandığımız hatta kullanamadığımız koltukların onarılmasını bekliyoruz. Tarafınıza dönüş yapılacaktır diyorsunuz, dönüş değil bizzat ürünlerin onarım için alınmasını istiyoruz artık.

Bu kadar kalitesiz bir ürün daha olamaz, işçiliği, sağlamlığı neresinden tutarsanız tutun elinizde kalır.

Almayın! Aldırmayın!

04 Mayıs 2023 16:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ürün Teslimi Gecikmesi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Mağduriyet

11 Mart 12:42

Geç Teslimat, Defolu Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

06 Eylül 2025 07:24

Enza Home Netha Koltuk Takımının Ahşap Deformasyonları Ve Şok Edici Servis Çözümü

06 Ocak 15:20
enza-home-netha-koltuk-takiminin-ahsap-deformasyonlari-ve-sok-edici-servis-cozumu-7.jpg
enza-home-netha-koltuk-takiminin-ahsap-deformasyonlari-ve-sok-edici-servis-cozumu-3.jpg

Enza Home Kategorileri