16 Eylül 2024 19:10

02-09-2024 tarihinde yurt dışından C**** aydından Enpara euro IBAN hesabıma ( TR47**************************84 ) 1500 euro gönderildi. Bugün 12 gündür para hesabıma geçmedi. Şahsımdan dekont istediler gönderdim, Switch kodu istediler gönderdim. Karşı banka ile görüşün dediler görüştüm ve para karşı bankadan çıkmış ama bana ulaşmadı. Onlarca bilgi vermeme rağmen resmen paramı banka yok etti. Yurt dışındaki banka gelen parada Switch kodu isim ve IBAN'ın birbirine bağlı olduğunu üçünden biri eksik veya hatalı olsa paranın gönderilemeyeceğini belirtiyor. Kendilerinden çıktığını söylüyor QNB Finansbank ise para bize ulaşmadı diyor. Şimdi de bir kod istiyor mt 103 diye o kod için Almanya'dan Hollanda'ya gidip yazılı dilekçe vermek gerekiyor Mantıklı mı sizce oyalama sadece bana sürekli ilgileniyoruz diyorlar dalga geçer gibi ama ortada para yok. CİMER'e şikayet ettim sıra tüketici korumada ve savcılıkta.

16 Eylül 2024 19:09
QNB Ye Yurt Dışından Gönderilen Yok Olan Para

Ayın 4 de para hesapta görünüyor olacak ki bana IBAN'ınıza gönderim sağlanıyor bilgisi veriliyor. Sonrasında ise para yok oluyor.

17 Eylül 2024 12:50 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

18 Eylül 2024 09:55

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 18/09/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

27 Eylül 2024 10:14

Aynı hikayeyi tekrarlayıp duruyorlar. Almanya'dan Hollanda'ya geçip kodu isteyeceğim bilmem ne kadarda kodun gelmesini bekleyeceğim ondan sonra param verilecekmiş. Dekont - Switch kodu falan hikaye banka istiyor ama umurumda değil boş kağıt muamelesi yapıyor.

Enpara EFT Hesabıma Geçmedi

Fadime
07 Aralık 2023 11:50
Enpara EFT Hesabıma Geçmedi
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
28 Kasım 2023 19:34

Muhammed
01 Ocak 2025 23:36

11 Kasım 2024 12:15
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Nisan 2024 18:59