Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'nın Keyfi Uygulamaları Ve Altın Hesabı Sorunları

18 Aralık 2024 17:28

Enpara bankası birçok hukuksuz ve keyfi uygulama yapmaktadır. Dövizden dönüşümlü hesabı keyfi olarak açmamaktadır. Eğer altın hesabınız varsa ne kur korumalı hesap ne de başka bankaya transfere izin vermemektedir. Altını rehin alarak kendi kurundan bozmanızı beklemektedir.

18 Aralık 2024 17:44 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

20 Aralık 2024 18:22

Enpara'da müşteri memnuniyeti diye bir konu kesinlikle yok, öğrencilere yönelik bankada mevduat veya döviz tutmayan kişiler değerlendirilebilir, ama eğer birikim yapacaksanız yazık olur uğraş dur.

27 Aralık 2024 16:26

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 27/12/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Anormal Kur Farkı Ve Altın Transfer Engeli

Kemal
11 Nisan 18:40

Enpara Altın Hesabı Transfer Ve Değer Kaybı Sorunu

20 Mart 13:16
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
13 Eylül 2024 10:58
"Şikayetim üzerine aynı gün arandım. Sistemden yapılamayan işlemi manuel yapmam için yardımcı oldular. Verilen bilgiler ile uyumlu şekilde, 4 günde transfer gerçekleşti. Destekleri için teşekkür ederim. Yine de altın Transferinin, mobil ya da online bankacılık üzerinden gerçekleşebilmesini sağlayacak altyapının kurulmasını, eski bir müşteri olarak tavsiye ederim."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 16:35