Okan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Kredi Kartı Kısıtlaması Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

26 Ekim 2024 08:37

Enpara kredi kartımın borcunu ödedim. Henüz kısıtlama kaldırılmadı. 5 gün olacak hem de. Üstelik yüksek çalıştığım tek banka. Enpara kullanıma açıldığından beri kullanıcısıyım. Daha önce ne Enpara'da ne de başka bir bankada böyle bir limit kısıtı yaşamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir tarihi belirtilmiyor. En azından bir bilgi rica ediyorum. Borçlu olduğumuz zaman sabah akşam aramasını biliyorsunuz ama benim bir talebim olduğundan ufacık bir bilgilendirme bile yapılmıyor. Herhangi bir şekilde tarafınızdan gelen aramaları sizler gibi "tarih belirtemiyoruz inceleme yapılacak öyle tarafınıza geri dönüş yapılacak" mı demeliyim? Daha mail bile gelmedi gelse bile fayda etmiyor artık. Yoksa ben ve benim yakınım olan herkes gerek Enpara gerekse QNB ile ilişkilerini kesecektir. Ek olarak burası gibi şikayet edilmesi gereken neresi varsa şikayet etmeye hazırım. Çünkü bu gerçek bir mağduriyettir.

21 Kasım 2024 17:40

1500.000 TL lik Enpara.com kredi kartı borcum gecikmesi olmuştu. Tamamını ödemiştim fakat daha sonra 3000 TL'ye limit düşürüldü. Limitimin tekrar aynı seviyede olmasını talep ediyorum, şahsım herhangi bir limit azaltma talebinde bulunmadı. Siz değerli enpara.com bankadan güzeli sloganına göre bunu çözmenizi rica ederim.

1732199974757.img-9389.jpg
13 Kasım 2024 12:55

Merhabalar, Yaklaşık 7 yıldır Enpara kullanıyorum. Tüm hesaplarım ve ödemelerim sizin üzerinizden. Hesaplarımı incelediğiniz de bunu da göreceksiniz zaten. Bugüne çok severek ve istekli kullandığım tek bankasınız. Fakat ülke genelinde sıkışan ekonomide bir dönem kart borcumu ödeyemedim fakat sürekli iletişim halinde idim sizlerle. Yapılandırma yapıp daha ilk taksit gelmeden komple kart borcunu faizi ile birlikte kapama yaptım. Daha öncesinde müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana kısıtlamanın kalkacağını limiti kullanabileceğimi iletti. Aşağıda ki siz haricinde ki diğer tüm bankada ki anlık limit ve kullanabilir limitimi paylaştım. Hiçbir bankaya bırakın krediyi kart borcum bile yok fakat sizde olan kredi kartım kısıtlanmış durumda. 25 gündür mağdurum ve bu mağduriyetimin ivedi şekilde giderilmesini rica ediyorum.

1731491729181.img-9543-84.jpg
1731491728897.img-9542-95.jpg
1731491728185.img-9541-77.jpg
08 Kasım 2024 20:33

Merhabalar, Yaklaşık 7 yıldır Enpara kullanıyorum. Tüm hesaplarım ve ödemelerim sizin üzerinizden. Hesaplarımı incelediğiniz de bunu da göreceksiniz zaten. Bugüne çok severek ve istekli kullandığım tek bankasınız. Fakat ülke genelinde sıkışan ekonomide bir dönem kart borcumu ödeyemedim fakat sürekli iletişim halinde idim sizlerle. Yapılandırma yapıp daha ilk taksit gelmeden komple kart borcunu faizi ile birlikte kapama yaptım. Daha öncesinde müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana kısıt konabilir fakat diğer bankalarda gecikme ve borcunuz yok ise kaldırılır dendi. Aşağıda ki siz haricinde ki diğer tüm bankada ki anlık limit ve kullanabilir limitimi paylaştım. Hiçbir bankaya bırakın krediyi kart borcum bile yok fakat sizde olan kredi kartım kısıtlanmış durumda. 15 gündür mağdurum ve bu mağduriyetimin ivedi şekilde giderilmesini rica ediyorum.

1731087192955.img-9543-89.jpg
1731087192131.img-9542-48.jpg
1731087191979.img-9541-88.jpg
08 Kasım 2024 12:06

2018'den beri Enpara.com müşterisiyim. Para giriş ve çıkışlarımda Enpara kullanmaktayım. Hesabıma sürekli para geliyor hesabımda yüklü para var ve hiçbir bankaya borcum veya gecikmem yok fakat 150.000 TL limitimden geriye kalan sadece 0 TL kullanılabilir limit. Şu an da aşırı bir şekilde mağdurum ve geçici limit kısıtlaması olduğu söyleniyor ve açılacağı söyleniyor. Limitimin acilen tanımlanmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde bütün hesap ve kredi kartlarımı kapatacağım.

28 Ekim 2024 19:39

QNB Finansbank Enpara Kredi kartıma limit kısıtlama geldi. Borcumun tamamını ödememe rağmen 7 gün oldu hala limit kısıtlama kalkmadı Müşteri hizmetlerine ya hiç ulaşılamıyor ya da bilgi vermiyor ilgilenmiyor Limitinin açılmasını bekliyorum. Bir an önce sorunun giderilmesi gerekiyor. Kart açık gözükmesine rağmen uygulamada öte yandan kısıtlama yazıyor. Mağdurum. Bana açılacağı söylenmişti. Diğer hiçbir kurum veya bankada kısıtlamam yok.

27 Ekim 2024 19:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

28 Ekim 2024 10:14

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 28/10/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Okan
Okan
28 Ekim 2024 10:17

Şu an için kısıtlamayı kaldıramıyoruz diyor mailde. Ama ben bana verilen bilgiler doğrultusunda kredi kartıma tüm ödememi yaptım. Üstelik diğer hiçbir bankaya borcum yok kez hepsinin limitleri de çok düşük sizin 10/1'niz bile değil.

Emre sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 22:30
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Seray
08 Ağustos 2024 18:33
Enpara Kredi Kartı Limit Kısıtlaması
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
24 Aralık 2024 10:39