Enpara Güvenlik İhlali Sebebi Olduğu Halde Benim Ücret Ödemeye Zorlanmam

14 Mayıs 2024 10:502.795

12.05.2024 tarihinde 2075.80 TL ozanpa/superapp diye bir yerden kredi kartımdan para çekilmiş. Çekim işleminde doğrulama kodu geldi. Kodu girmedim veya söylemedim. Hemen Enpara müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kartımı kapatıp hesabımı kısıtladılar. İşlemi ben yapmadığım için bankadan ücretin iadesini istedim. Banka ücreti yatırmak ile yükümlü olduğu halde telefonunuzun güvenliği size ait deyip parayı yatırmayarak bana borç olarak yazdı. Mağdur edildim. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını talep ediyorum

14 Mayıs 2024 11:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

14 Mayıs 2024 13:39

2 kere incelemeye alıp reddettiniz. Bu işlem için müşteri danışmanınızla görüştüm bana 2 kere çekim yapılmaya çalışıldı bir kere bankamız güvenlik nedeniyle engelledi ikinci kere bankamız parayı ödedi dedi ben de bana ait olmayan bir harcamayı ben yapmadım ve yapmadığım ortadayken bankanız kendi hatası olduğu halde itirazımı 2 kere reddetti. Gereğini arz ederim

15 Mayıs 2024 16:01

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 15/05/2024 tarihinde kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Ahmet
Ahmet
14 Mayıs 2024 19:29

Merhaba, Aynı şekilde benim QNB Finansbank kartımdan da hiçbir bilgim ve onayım olmadan bildirim yapılmadan, onay alınmadan ozanpa /pttavm.com şeklinde 25499 TL para çekilmiş. Banka bana şifre ile yapıldığı için bir şey yapamıyoruz diye cevap verdi. Ben tüm yasal haklarımı kullanacağım. Geçen hafta savcılığa verdim. Bankadan da davacı olacağım. Siz de sizin işleminiz hakkındaki gelişmeleri buradan yazarsanız memnun olurum.

Fahri
Fahri
15 Mart 2024 16:46973

"Teşekkür etmiyorum problem devam etmekte"

Enpara Bilgilerimin Kullanılması Ve Adıma Kredi Çekildi, Para İadesi Yok

Tuğcan
Tuğcan
25 Haziran 2023 16:574.920

24/06/2023 tarihinde enpara.com adlı bankadan aradığını iddia eden bir telefon aldım. Şahıslar 480 dolarlık bir harcama ...

Enpara'da Güvenlik Zafiyeti Ve Müşteri Mağduriyeti!

Ferdi
Ferdi
18 Ekim 2024 09:49911

Enpara kredi kartımdan 35.000 TL işlem yapılmış. Bunun için 16.10.2024 tarihinde gece 01:52'de telefonuma şifre gelmiş. ...

Öne ÇıkanKonular

Enpara Kategorileri