İlker sonuçtan çok memnun

Emsan Servis İnceleme Talebi Kayıt Oluşturmuyor

28 Mayıs 2024 19:15

Emsan servis inceleme talebi kayıt oluşturmuyor. ''Emsan Feel steel cam model su ısıtıcımın açma/kapama anahtarı arızalandı. Müşteri hizmetlerini aradım emsan.com.tr/yardım/servis inceleme talebi sayfasında kayıt oluşturmamı söyledi. Ancak sayfa iki gündür (27-28 Mayıs 2024) hata vermekte. Daha doğrusu servis inceleme talebi kaydı almamaktadır. Mobil ve dizüstü bilgisayarımda hata ekranı tekrar etmektedir. Çıkan hata bildirimi yazısı ve ses/görüntü kaydımı ekledim. Servis kaydımın oluşturulmasını ve servis desteğinin sağlanarak su ısıtıcı cihazımın tamirini talep ediyorum.

24 Haziran 2024 15:07

Emsan marka su ısıtıcımın ‘’açma/kapama butonu arızası’’ nedeniyle 08 Haziran 2024 tarihinde Karaca müşteri temsilcisi yardımıyla müşteri ve iade kodu oluşturdum. 20 Haziran perşembe günü de anlaşmalı oldukları MNG Kargo'ya teslim ettim. Hemen ertesi gün olan 21 Haziran cuma günü su ısıtıcım servis noktasına ulaştı. Tarafıma da ‘’Sn. Müşterimiz, SRV-51787-W5H4K numaralı servis inceleme talebinize ait ürününüz incelenmek üzere servisimize ulaştı ve servis inceleme süreci başlatıldı. En geç 20 iş günü içerisinde inceleme süreci tamamlanıp size bilgi verilecektir.’’ şeklimde ilk bilgilendirme yapıldı. 24 Haziran pazartesi günü saat: 08.44’de ‘’ Sn. Müşterimiz, SRV-51787-W5H4K numaralı servis inceleme talebinize ait ürününüz tamir işlemine alınmıştır.‘’ şeklinde ikinci bilgilendirme yapıldı. 24 Haziran Cuma Saat:12.00’da ‘’Sn. Müşterimiz, SRV-51787-W5H4K numaralı servis inceleme talebinize ait ürününüzün servis işlemleri tamamlandı ve size ulaştırılmak üzere yola çıktı. Kargo Firmanız Bovo.’’ Şekimde üçüncü bildirim yapıldı. Detayları incelediğimde ise servis sonuç fişinde ‘’Sonuç Açıklaması: Sorun Görülmedi - Üründe Herhangi Bir Arıza Tespit Edilmedi.

Teknisyen Notu: Ürünü set halinde fatura ile birlikte tekrardan gönderim yapınız ürün geri gönderildi.’’ şeklindeydi.

Ancak sorun şurada başladı. Ben günlerdir uğraşmama rağmen emsan.com internet sayfasında servis kaydını oluşturamadım ve Emsan müşteri temsilcileri yardımıyla servis talebi oluşturmuştum. Müşteri hizmetlerine faturamın olmadığını ve ürünün marka/modeli belirtmiştim. Faturasız ve garanti dışı arızalı küçük ev aletlerinin ücretli tamir edileceğini söylediler ve bende kabul etmiştim. Şimdi ise su ısıtıcının fatura ile tekrar gönderilmesi talebiyle iade edilmesi anlamsız. Lütfen ürünüm tamir edilmeden servis çıkışı yapılmasın. Ücreti karşılığında tamiri yapılsın.

Bir de ‘’set halinde’’ gönderin şeklinde not düşülmüş. Teknisyen arkadaşımın su ısıtıcısı setinde beklentisi nedir? Alt takım ve üst kısmı dahil iki parça gönderdim. Üçüncü bir parça var da ben mi bilmiyorum? Ayrıca yine aynı servis sonuç fişinde gelen aksesuar bilgisi ‘’tam şeklindedir’’

24 Haziran 2024 14:39

24 Haziran 2024 12:56

Erhan sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 17:51
"Twitter üzerinden şikayet paylaşımı sonrası Emsan sosyal medya ekibi benimle iletişime geçerek süreci detaylıca öğrenmek istedi. Sorun yaşadığım mağazaya giderek 1 sene önce ödemiş olduğum tutarın iadesini vereceklerini ve sonrasında emsan.com.tr'den satın almak istediğim muadil bir ürünün üzerini tutar ne olursa olsun tamamlayacaklarını belirttiler. Ben de 2 Şubat 2024 tarihinde ürünü satın aldığım ve sorun yaşadığım Piazza Emsan mağazasına giderek ücret iadesi talebinde bulundum. Bunun üzerine bana direkt yeni muadil bir ürün verdiler. 1 yıldır beklediğim sonuç bu kadar basitti. Mağaza müdürünün sürekli süreçleri ötelemesi sebebiyle mağduriyetimiz 1 seneyi de aştı. Nihayetinde mağduriyetimiz giderildiği için teşekkür ediyorum."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 14:53
Emsan Mutfak Servis Talep Konusu
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 18:09
Trendyol - Emsan Speedy 1.8lt Kettle Servisten Dönmedi.
trendyol-emsan-speedy-18lt-kettle-servisten-donmedi-2.pdf

20 Eylül 2023 09:49