Electrolux Türkiye Pazarından Çıkıyor Mu?

03 Kasım 2023 11:18

Yaklaşık 2 ay önce rutin bakım olarak Electrolux servisine gönderdiğimiz kurutma makinemiz serviste arızalandırılarak tarafımıza teslim edilmiştir. İnsan halidir hadi deyip, tekrar aynı servisi çağırdık.

Servis arızanın bir parçadan kaynaklandığı ancak Türkiye'de bu parçanın olmadığını belirtilmiştir. Ne kadar bekleyeceğimizi sorduğumuzda 1-2 hafta kadar olduğu söylenmiştir.

Şu an bu süre 2 ay olmuştur. Servise ara ara sorduğumuzda cevapları olumsuz olmuştur.

Sonrasında konuyu firma çağrı merkezi ile görüştüğümüz de tarafımıza dönüş yapılacağı bilgisine rağmen, çağrı merkezi konu ile ilgilenmemiş, yoğun ısrarımızla tekrar ulaştığımızda parçanın Türkiye de olmadığı (spesifik bir parça değil alt tarafı bir motor kayışı) ne zaman geleceğine dair bir bilgilerinin olmadığı bilgisi verilmiştir.

Buraya kadar en ufak abartısız bir şekilde bir markanın yaşattığı deneyimi herkesle paylaşmak istedim. Çağımızda markaların her türlü sektörde inanılmaz rekabette bulunduğu bu zamanda böyle bir durum kabul edilebilir mi?

Koskoca Electrolux markası bir problemi çözemiyor mu yoksa Türkiye pazarından çıkıyorlar da biz tüketicilerin mi haberi yok?

3 lira fazla veririz ama marka ürünün arkasında durur, çağrı merkezi - serviste sorunu çözmek için elinden geleni yapar.

03 Kasım 2023 14:40 (Şikayetten 3 saat sonra)
03 Kasım 2023 15:24

Herkese otomatik olarak attığınız bu yapay zekaya ait cevabın, hiçbir önemi yoktur. Gerçekten çözüm için uğraşırsınız, burada tekrar gerekli bildirimi yaparım. Saygılarımla

08 Kasım 2023 20:29

Şikayetimi yazdıktan yaklaşık 4 gün sonra ilgili servis aramış, parçanın geldiğini belirtmiş ve gerekli değişimi yapmıştır. Şikayetimi buraya yazdığım için mi yoksa tesadüfen mi bu parça servise ulaştı bilemiyorum. Her durumda da teşekkür ediyorum. Ancak böylesine önemli bir firmanın 2 ay boyunca basit bir parçayı temin edememesi, bununla ilgili olarak parça ne zaman gelirse onarırız gibi süreci belirsiz hale getirmesi kabul edilemez. Bu ürünü satıyorsanız 10 sene boyunca da parçasını bulundurmanız gerekir. Yurt dışından geliyor, şu kadar sürede geliyor gibi bahaneler biz tüketicileri ilgilendirmiyor. Dünya kadar para veriyoruz sonuçta. Ve son olarak şikayetvar.com ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum. Platformunuz sayesinde pek çok tüketicinin hakları korunuyor, firmalar da hizmet konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar.

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:37

01 Ekim 2024 13:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 11:13
Ertaç sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 15:55
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Yedek Parça Temin Süresi Mağduriyeti

25 Eylül 2024 14:50