Erol sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 22:50

Electrolux şarjlı dikey süpürge hediye olarak geldi.
Daha senesini doldurmadan pancar motoru gibi çalışmaya başladı. O kadar gürültülü çalışıyordu ki alt komsu kapıyı çalıyordu. Servise götürdük. Fatura sordu hediye dedik. İşlem küçüktü. Fazla sorun çıkartmadan 5-10 dakika halledip gönderdiler.
Aradan daha 2 ay geçmedi yine arıza verdi. Bu sefer de ucundaki aparat çekmiyor. Yani motor falan çalışıyor. Diğer uçlarıyla süpürüyor. Ama ana temizlik ucu çalışmıyor.
Tabi bir de eskiden ucunda bir ışık çıkardı. O da bozuldu. Gerçi onu takmıyoruz artık. Süpürsün iş görsün yeter diyorduk.
Büyük temizlik için kablolu büyük bir süpürgemiz var. Bunu ufak tefek ekmek kırıntıları için kullanıyoruz. Ama o kadar kalitesiz ki hafif çalışmada bile bir yerleri bozuluyor.
Servis te fatura istiyor. Kardeşim bu ürünlere bir seri numarası verseniz satışlarda faturayla eşleştirmeyi sağlasanız olmaz mı. Hediyede sorun ama olmada da sorun. Çünkü kimse elinde uzun soluklu fatura tutmaz. Bu markada bunu fırsata çevirmiş gibi

09 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)
Erol
11 Aralık 2024 20:02

Niye ben arıyorum. Sizin telefonunuz yok mu. Kusurlu olan sizsiniz. Sizin markanız. Siz marka değerini bu şekilde mi koruyacağınızı sanıyorsunuz. Allah tan buzdolabı TV vb. Büyük bir şey almamışız. Bu kafayla siz alıp servise getirin diyecek gibisiniz

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
09 Eylül 2024 23:11
Elvan sonucu yetersiz buldu

1 Yıl Önce Aldığım Electrolux Dikey Süpürgenin Arızaları Bitmiyor.

Elvan
11 Temmuz 2023 09:53
Cenk sonuçtan çok memnun

Cenk
06 Şubat 2024 14:50
"Electrolux den beklediğim doğru yaklaşım ve iletişim şekli buydu. Teşekkür ederim."
Electrolux Dik Süpürge Servis Süresi Ve Tedarik Problemi
Electrolux Dik Süpürge Servis Süresi Ve Tedarik Problemi

Electrolux Dik Süpürge Makine

Zehra
03 Kasım 2023 15:11
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
30 Ocak 10:48