Gül sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Ses Sorunu

17 Mayıs 2024 14:18

Electrolux'un en son çıkan, tuz gözü bulunan modelini satın aldım ve satın alırken bu modellerin sessiz çalıştığı söylendi. Ancak ben, makineyi aldığım günden itibaren sürekli bir ses problemi yaşıyorum. İki kez servis çağırmama rağmen, 'makine dolap içinde olduğu için ses yapıyor' denilerek, makineye müdahale edilmeden ücret talep edildi. Garantili bir ürün olmasına rağmen ücret ödemek zorunda kaldım ve hizmet kalitesinden memnun kalmadım. Ayrıca, makineyi dolap içinden çıkarmama rağmen ses sorunu devam ediyor. Bu durumu bildirmek için e-posta gönderdim fakat geri dönüş alamadım. Hizmet kalitesizliği nedeniyle üründen de kalite beklememek gerektiğini anladım ve bu şikayeti sadece burada değil, yalan söyledikleri için başka yerlere de yapacağım.

29 Temmuz 2024 12:17

17 Mayıs 2024 14:47 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Ömür sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 16:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 00:21
Gülbeyaz sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesinin De Çatlak Var Kimse İlgilenmiyor

Gülbeyaz
13 Kasım 2023 21:48
Electrolux Çamaşır Makinesinin De Çatlak Var Kimse İlgilenmiyor
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Ekran Sorunu

Türkan