Electrolux Buzdolabı Mağduriyeti Ve İkame Talebi

Electrolux Buzdolabı Mağduriyeti Ve İkame Talebi
15 Nisan 2024 18:14

Electrolux LLI9VF54X0 buzdolabımla ilgili 15 gündür yaşadığımız mağduriyet devam etmektedir. Bize satışı gerçekleştirilen ancak ülkemizde yedek motoru bulunmayan buzdolabının gerekli motoru, servisten aldığımız bilgiye göre henüz temin edilememiştir. (Çünkü yurt dışından gelecekmiş. Motoru gelip takılan ve düzelmeyen buzdolabı mağdurları da varmış.) Müşteri hizmetlerinden defalarca arayarak talep ettiğimiz ve genel merkeze aciliyeti iletildiği bildirilen, ancak genel merkezce halen daha yanıtlanmamış ikame buzdolabı talebimiz de cevapsız kalmıştır. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte evimizde günlük tüketebileceğimiz gıdaların muhafazasını yapmakta zorlanıyoruz. Sağlığımızın bozulma endişesi, alışılagelen rutin yaşantımızı devam ettiremememiz, bayram sürecinde hiçbir misafir kabul edememenin sebebi olarak buzdolabımızın bozukluğunu söylemek zorunda kalışımız ve bunların toplamında yaşadığımız sürecin psikolojik yorgunluğu ailemizi her yönüyle çok yıpratmıştır. Defalarca servisi aradık, müşteri hizmetlerine mailler attık; sonuç sıfır. Son olarak bu platformdan şikayetimi dile getirmek istediğimde bu ürünle ve firmayla alakalı okuduklarım beni dehşete düşürdü.  Sevgili Electrolux; 26333/2024 no.lu Servis kaydıyla devam eden bu sürecin hemen neticelenmeyeceği gerçeğiyle dolabımızın tamirini istemiyor, ivedilikle yenisiyle değişimini talep ediyoruz. Talebimize yazılı ve hızlı olarak cevap vermenizi rica ederiz.

16 Nisan 2024 08:51 (Şikayetten 14 saat sonra)

Electrolux Buzluk Arızası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Mart 2024 06:00
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
16 Nisan 2024 09:54

08 Temmuz 2024 14:14
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Arızasında 1 Ayı Aşan Servis Gecikmesi Ve İade Talebi

23 Ekim 2025 10:31