Electrolux Garantili Buzdolabını Tamir Edemiyor, Değişimi Reddediyor!

14 Eylül 2024 22:22
Selin
14 Eylül 2024 22:06

Aşağıda yazışmalardan detayları göreceğiniz gardırop buzdolabı için filtre değişikliği, gaz basımı ve en son motor değişikliği yapıldı, defalarca servis ile iletişime geçtim, servisten kaç kere ekipler geldi fakat hala sorunlar devam ediyor. Şimdi de ben bir süreliğine ailemin yanına gelmiştim, evdekiler de buzdolabını çok açmamışlar bugün buzluğa açtıklarında ürünlerin eridiğini görmüşler ve buzdolabı arıza veriyormuş. Biz 2 senedir mücadele ediyoruz fakat bu yaz buzdolabı iyice bozuldu artık soğutma ve dondurma işlevini yerine getiremiyor, ekte bugün çekilen videoyu bulabilirsiniz. Biz bir sürü ürünü çöpe atmak zorunda kaldık bu yaz soğuk su içemedik. Soğutma, buzluk kısmında turboda; buzdolabı kısmında ise 2 c de çalışmasına rağmen iç ürün sıcaklıkları 6-7C gibi, buzluktan çıkan dondurmaların görüntüleri de ekte bulabilirsiniz. Uzatılmış garanti yaptırmama rağmen ve sınıfında lider olduğunu düşündüğümüz için yüksek bir fiyata satın aldığımız buzdolabının soğutmasından memnun olmadığımızı defalarca iletmemize rağmen biz sonuçtan hiç memnun değiliz, sürekli servis ekibi ile görüşmekten, ekibin sürekli evimize gelmesinden ve bu kadar iyi niyete rağmen hala çözüm alınmamasından şikayetçiyiz. Servis en son yapılacak her şeyi yaptık, başka yapılacak bir şey yok diyerek talebimizi kapatmaya çalışmakta ben şok içerisindeyim. Hem buzluk hem de buzdolabındaki ürünlerden bir sürü kıymetli ürünü çöpe atmak zorunda kaldık, bir çok zararımız oldu. Uzatılmış garanti yaptırmama rağmen bu kadar yetersiz bir ilgi markanıza hiç yakışmadı. En kısa süre içinde buzdolabımın muadil bir dolapla değiştirilmesini veya kalıcı bir çözümün sunulmasını önemle rica ediyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı ve haklarımın saklı olduğunu iletmek isterim.

16 Eylül 2024 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Masal sonucu yetersiz buldu

Masal