Mutfak Bataryası Su Akıtıyor ECA

Menevşe'nin Teşekkür Mesajı
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Menevşe
28 Temmuz 2024 13:43

ECA mutfak bataryası kullanıyorum. Basligi su kaçırıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Basit bir sorun gibi duruyor ama kimse ilgilenmiyor eşim kendi yapmaya çalıştı boş yere çizildi çok üzgünüm çok emindim kalitesinden yardımcı olmalarını istiyorum.

28 Temmuz 2024 20:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Menevşe P. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

1 Ağustos 2024 13:20

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Menevşe
2 Ağustos 2024 19:56

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Merhaba aynı sorun benim bataryamda da oldu simdi siz sorunu nasıl cozdunuz. Teşekkürler

ECA Mutfak Bataryasında 9 Yıllık Kullanım Sonrası Beklenmedik Delinme

"ECA ailesine ve tüm yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Şikayetimi ilettikten hemen sonra firma tarafından teknik servis benimle iletişime geçerek kısa sürede adresime geldi. Ürünü yerinde detaylı şekilde kontrol ettikten sonra bölge sorumlusu ile görüşme sağlandı. Bölge sorumlusunun konuya son derece anlayışlı, nazik ve çözüm odaklı yaklaşımı beni gerçekten memnun etti. Kendisi, yaşadığım mağduriyetin giderileceğini ve bu işlem için herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini açık bir şekilde ifade etti. Günümüzde satış sonrası hizmetin en az ürün kalitesi kadar önemli olduğuna inanıyorum. ECA’nın müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu yaklaşımı ve hızlı geri dönüşü, markaya olan güvenimi daha da artırdı. Başta bölge sorumlusu olmak üzere, teknik servis ekibine ve emeği geçen tüm ECA çalışanlarına ilgi, alakaları ve profesyonel yaklaşımları için gönülden teşekkür ediyorum. Başarılarınızın ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemin aynı şekilde devam etmesini diliyorum."

ECA Lavabo Bataryalarında Kaplama Kararması Ve Garanti Süreci Sorunu

2023 yılında sıfır olarak satın aldığımız evde ECA marka lavabo bataryaları takılıydı. Yaklaşık 1,5 yıldır bu evde oturu...

Tümünü Gör
ECA Klima Aldık Sorunlu Çıktı, Çözüm Bulunmuyor!

ECA Klima AldıkSorunlu Çıktı, Çözüm Bulunmuyor!

Vahit
ECA Dalia Evye Bataryası Su Sıçratma Sorunu