Bedirhan sonuçtan memnun

19 Temmuz 2023 12:50
Bedirhan'ın Teşekkür Mesajı
“Değişim sağlandı. Teşekkürler...”

3. Ay 2022 tarihinde kendi kombimin kapasitesi yetmediği için ECA marka proteus Premix 28 KW model kombiyi hem ECA nın çok iyi bir marka olduğunu düşünerek hem de almış olduğum modellerine çok güvendikleri için 5 yıl garanti verdiklerinden dolayı satın aldım kurulumu yapıldıktan kısa bir süre sonra E82 arızası aldım teknik servis geldi. Arızayı giderdi. 2022 10. Ayda tekrar aynı sorunu yaşatınca sıfır kombide böyle bir sorun olduğundan ürünün ayıplı mal olmasından dolayı değişimini istedim. Tarih 19.07.2023 hala değişim talebimle ilgili hiçbir şekilde dönüş alamadım ve kombim yine aynı arızayı vermektedir. Ayıplı bir mal satıldığından dolayı İvedi bir şekilde kombimin yenisi ile değiştirilmesini talep etmekteyim.

18 Kasım 2023 20:44

2022 yılının 3. Ayında kendi kombimin kapasitesi yetmediği için ECA marka Proteus Premix 28 KW model kombiyi hem ECA nın çok iyi bir marka olduğunu düşünerek hem de almış olduğum modellerine çok güvendikleri için 5 yıl garanti verdiklerinden dolayı satın aldım. Kurulumu yapıldıktan kısa bir süre sonra E82, F52 gibi çeşitli arızalar aldım teknik servis geldi arızayı giderdi. 2022 10. Ayda tekrar aynı sorunu yaşatınca sıfır kombide böyle bir sorun olduğundan ve ürünün ayıplı mal olmasından dolayı değişimini istedim. 19.07.2023 tarihinde tekrar aynı arızayı almam sonucu müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebimle ilgili hiçbir şekilde tarafıma geri dönüş sağlanmadığını ve arızanın tekrar oluştuğunu ilettim. Sonrasında Cevdet bey aradı tekrar servis yönlendirdi teknik servisten gelen akın bey parça değişimi gerektiğini söyledi tüketici hakem heyetiyle görüştüm ve parça değişimi yaptırmamam gerektiği bilgisini aldım sonrasında parça değişimini kabul etmedim akın beyde parça değişimi yapmadan anlık arızayı giderdi. Birkaç gün içerisinde tekrar aynı arızayı aldım tekrar geldiler baktılar gaz ile ilgili sorun olabileceği bilgisini verdiler ve bir önceki gelişlerindeki değiştirtmediği parçayı değiştirelim garantiyide ücretsiz 1 yıl uzatalım dediler daha fazla kombisiz kalarak mağdur olmamak adına kabul ettim ve İGDAŞ'ı aradım İGDAŞ 5 dakika içinde geldi ve bütün ölçümler ve kontroller sonrası herhangi bir sıkıntının olmadığını söylediler. Şu an tarih 18.11.2023 kombim aynı arızayı tekrar verdi bu soğukta kombim çalışmıyor böyle bir saçmalık görmedim Cevdet bey çözüm odaklı ve müşteri memnuniyeti odaklı hiçbir şekilde yaklaşmamaktadır. Kombiyi değiştirmek için sorunun çözülemiyor olması gerekliymiş sanırım benim böyle mağdur olamam ve aynı arızayı tekrar tekrar vermesi sorunu çözmek demek! Kombimi aldığımdan beri sürekli mağdur olmaktayım halbuki evimdeki fotoselli armatürlerden tutunda banyo aksesuarlarına kadar ECA marka aldım kaliteli güvenilir bir marka olduğunu düşünerek ama çok yanılmışım. Sıkıntı yaşamaya başladığımdan beri hem çevreme hem tanıdığım herkese konusu açıldığında mağduriyetimi belirterek hiçbir şekilde alamamaları gerektiği bilgisinin veriyorum ne yazık ki. Sonuç olarak Kombimin ivedilikle değiştirilmesini ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep etmekteyim. Servis ve parça değişikliğini kesinlikle kabul etmiyorum, aktı takdirde Tüketici Hakem Heyeti olsun CİMER olsun mahkemeye kadar olayı taşıyarak hakkımı arayacağım.

Ek
19 Temmuz 2023 12:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Bedirhan A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

19 Temmuz 2023 13:25

Merhaba Başvurumu zaten 10. Ay 2022 tarihinde ilettim otomatik cevap vermek yerinde sizin gibi büyük kurumsal ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bir firmanın çözüm odaklı olmanızı beklerdim.

26 Temmuz 2023 14:06

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

26 Temmuz 2023 14:16

Anlık arıza giderimi yapıldı tekrar aynı arızayı vereceğinden adım gibi eminim değişim talebimle ilgili hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ECA yardımcı olmadığı için gerekli yerlere yasal itirazda bulundum bir daha asla ECA almam ve kimseye tavsiye etmem asla ECA marka kombi almayın

06 Ağustos 2023 16:46
ECA Proteus Premix Pişmanlıktır

Tekrar E82 hatası aldım bir an önce ivedilikle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ve kombimin değişim talebimi yineliyorum

18 Kasım 2023 19:29
ECA Proteus Premix Pişmanlıktır

Ekim 2022 tarihinden beri aralıklarla arızaya geçen kombim ve yaşamış olduğum sorun hala devam etmektedir tekrar aynı arıza devam etmektedir F52 arızası mevcut bu kadar soğuk havalarda şu an kombim çalışmıyor. Böyle rezil bir firma ve rezil bir müşteri memnuniyeti anlayışı görmedim ECA pişmanlıktır kesinlikle almayın aldırmayın bütün çevreme yaşadığım olumsuzlukları anlatarak almamaları gerektiği konusunda ısrarcı oluyorum onlarda aynı sıkıntıyı çekmesin diye oysaki evimdeki bütün fotoselli armatürlerinden tutunda banyo aksesuarlarına kadar ECA almıştım nereden bileceğim böyle bir sıkıntı yaşayacağımı müşteri hizmetleri tarafından tekrar değişim talebi açtım hiçbir şekilde servis hizmeti istemiyorum ayıplı olan ürünün değişimini istiyorum değişimi konusunda geri dönüşlerinizi bekliyorum yoksa mahkemeden Tüketici Hakem Heyeti'ne CİMER'e kadar ne kadar yasal hakkım varsa hepsini kullanacağım.

21 Kasım 2023 15:51

Sayın İlgililer, Teknik servis bugün adrese gelip kontrolünü sağladı geçen sefer değişen sensörün tekrar değişmesi gerektiği bilgisini verdi parça değişikliğini kabul etmedim. Kombimin yenisi ile değişiminin cenazemin olmasından dolayı aciliyetini tekrar hatırlatarak geri dönüşlerinizi beklemekteyim. Geri dönüşünüze göre hareket edeceğim. Bilginize.

13 Ocak 2024 15:36

Kombimin değişimi gerçekleşti teşekkürler

07 Mayıs 2024 22:22

Değişim sağlandı. Teşekkürler...

Ali sonuçtan hiç memnun değil

ECA Proteus Premix Kombi Sürekli Arıza Veriyor Servisler Kalıcı Çözüm Sunamıyor

Ali
10 Ağustos 2025 07:56
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
24 Kasım 2023 11:33
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
13 Haziran 2024 09:37