Kemal sonuçtan hiç memnun değil

ECA Oda Termostatı Arızası

ECA Oda Termostatı Arızası
Kemal
18 Haziran 2023 14:37

Oda termostatı ECA poly 100 aldım. 4 ay sonra modemle iletişim kuramama problemi yüzünden servis başka bir ürünle değişimini sağladı fakat yeni ürünü daha hiç kullanamadan modem arızalandı ve servis değişim veya onarım talebimi reddetti, ürün 2 yıl garantili olmasına rağmen ben şu an elimde bozuk bir cihazla kalakaldım. ECA markasının bu kadar kaliteli olduğunu bilseydim daha önceden alırdım. Ürününün arkasında duran ECA ya teşekkürler. Bundan sonraki durak sanırım Tüketici Hakem Heyeti.

18 Haziran 2023 14:42 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Kemal E. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

23 Haziran 2023 19:12

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Nisan 2023 de yeni ürün oda termostatı ile ürün değişimi yapılmış olan müşterimizin, farklı marka kombisine kendi imkanları ile yaptığı oda termostatı montajında uygulama hatası olarak değerlendirdiğimiz nedenle termostat ünitesi zarar görmüştür, garanti kapsamında işlem yapılamayacağı bilgisi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Fatih

Ömer sonuçtan çok memnun

ECA Oda Termostat'ı Devreye Otomatik Girmemesi

Ömer
21 Kasım 2023 00:12
"ECA'dan Arayan yetkili çok ilgilendi yetkili servis de cihazı değiştirdi, şimdilik deneme aşamasındayız. Teşekkür ederiz"
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
11 Aralık 2023 03:39
"Nadir bey ve ECA Ekibine teşekkür ederim sorunumu birkaç saat içinde çözüme kavuşturdular iyi çalışmalar diliyorum"
ECA Termostat Yedek Parça Servis Sorunu
ECA Termostat Yedek Parça Servis Sorunu
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kalorifer Peteği Değişimi Reddi Ve Sorumluluğun Üzerinden Atılması

Cüneyt
30 Mayıs 2025 17:41