Ömer sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2024 00:39
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimizden sonra ilk günden itibaren iletişime geçip çözüm üretmeye çalıştılar. Hem Bauhaus hem de ECA yetkili servis süreci iyi yönetti. Ücret iadesi aldık. Teşekkürler”

Bauhaus Beylikdüzü şubesinden almış olduğum ECA Niobe Kanalsız klozet takımında maalesef büyük hüsran yaşadım. Mağazada yalnızca oturarak deneyip rahatlığına baktığım klozet evde monte edildikten sonra 2 konuda beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

1. Yapısından dolayı maalesef taharet musluğundan su klozetin ön tarafından fışkırarak sızdırıyor ve sıkıntılı bir durum oluşturuyor. Hijyen ve temizlik bakımından maalesef sıkıntılı.

2. Bu konu maalesef erkekleri ilgilendiriyor. Klozet yapısından dolayı oturduğunuzda maalesef klozetin iç tarafı ile devamlı bir temasınız oluyor, ki bu sağlık açısından inanılmaz korkunç bir durum. Kadın kullanımında bu sorun olmuyor tabi, fakat ürünü ilk alırken mağazada böyle bir sorun olacağını da hiç düşünmemiştim.

Uzun soluklu kullanım düşünüldüğünde maalesef verimli bir alışveriş olmayacak gibi. 7-8 bin lira para vererek aldığınız bir klozetten böyle sorunlar yaşamayı kimse beklemez. Ürünün farklı bir modelle değiştirilmesini talep ediyorum ivedilikle.

14 Eylül 2024 00:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Eylül 2024 15:13

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

01 Kasım 2024 21:26

ECA Niobe Klozet Su Sıçratıyor Ve Temizlik Yapmıyor

Merve
24 Eylül 2025 01:32
Hayri sonuçtan hiç memnun değil

Hayri
13 Ocak 2025 14:32

Dilara
08 Eylül 2023 03:41
Alper sonuçtan hiç memnun değil

ECA Klozetin Su Sıçratma Ve Yetersiz Yıkama Sorunu Mağduriyet Yaşatıyor

Alper