Mehmet sonuçtan çok memnun

ECA Luna Mutfak Bataryası Perlatör Mağduriyeti

ECA Luna Mutfak Bataryası Perlatör Mağduriyeti
03 Temmuz 2023 10:37
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Bu sayfaya geri dönüş noktasında geç kaldım. Şikayetim -yazdığım üzere- geç de olsa giderildi. Teşekkürler”

Herhangi bir yerden alabilecekken sırf orijinal ürün olsun diye 15 Haziran 2023 günü -ECA Luna mutfak bataryası Perlatörü için- Uşak ECA Yetkili servisine ulaşarak sipariş oluşturdum. Üzerinden uzun zaman geçmesine ve defalarca görüşülmesine rağmen ürün gönderilmedi ve görüşmelerimde ifade ettikleri "Ürün bugün serviste olacak." vs bilgileri doğru çıkmadı.
Haftalar sonra yani bu sabah (03.07.2023) servis ürünün geldiğini bildirmek adına aradı. İzinde olduğumu, evde olmadığımı söyledim. Benden tarih istedi, benim de kesin evde oluş tarihim belli olmadığı için tarih veremeyeceğimi söyledim. Bu halde iptal etmek durumunda olduğunu ifade etti ve bu kadar bekleme ve mağduriyetim sonucunda siparişimi iptal edildi.
Kısacası 25 yıl garanti söylemi ile aldığım ve ciddi bir meblağ ödediğim ECA markası bende ciddi bir hayal kırıklığına sebep oldu. Kamuoyunun bilgilerine sunarım.

03 Temmuz 2023 10:39 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Mehmet D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

03 Temmuz 2023 13:47

Şablon cevap çözüm değildir! Arayan, soran yok, kamuoyu yanıltılmasın!

04 Temmuz 2023 08:19

Müşterimize bilgi sunulmuştur. İşlemleri İzmir Bölge Servis Yöneticiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

20 Eylül 2023 14:12

21 Haziran 2023 15:56
Mesut sonuçtan memnun

Mesut
30 Ekim 2023 22:26
"Ürün montajı yapıldı. Teşekkürler..."

Ahmet
04 Mart 2024 22:08
ECA -tierra Kararan Batarya- 20 Yıl Kararmaya Karşı Garanti Yalanı-
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
17 Ağustos 2024 20:01