Kullanılmayan Cihazın Batarya Sorunu

Kullanılmayan Cihazın Batarya Sorunu

Dyson V12'yi çeyizim için aldım ve bir, bir buçuk senedir kullanmıyorum. Cihazımın bataryası bu yüzden bozulmuş. Garanti süresinin dolmamış olmasına rağmen benden ücret istiyorlar. Kullanmadığım ürün için kullanıcı hatası diyorlar. Şaka gibi, bir daha asla tercih etmeyeceğim bir marka.

16 Aralık 2024 12:33 (Şikayetten 5 gün sonra)

Hanımefendi merhaba, ben bir elektrik elektronik mühendisi olarak kullanılmayan elektronik ürünlerin bataryalarının uzun süre sonunda zarar göreceğini size gönül rahatlığıyla belirtebilirim. Çeyizinizde kullanmadığınız elektronik başka aletler varsa mutlaka arada sırada çalıştırın. Ancak eğer kullanıcı kılavuzunda veya size satılmadan bataryanın durduğu yerde zarar görebileceği belirtilmediyse bence de garanti kapsamında değerlendirilmesi gerekir.

Çeyize Alınan Dyson V11 Kutusunda Kullanılmadan Bataryası Bozuldu

Dyson V11, kullanılmadığı halde batarya bozulması nedeniyle saklama koşulu hatası sebebiyle müşteri hatası olarak değerl...

Çeyize Alınan Dyson V11 Kutusunda Kullanılmadan Bataryası Bozuldu

Emre
Dyson Servis Probleme Çözüm Üretmiyor

Dyson ServisProbleme Çözüm Üretmiyor

Nil
Dyson Yedek Parça Göndermiyor!

Dyson Yedek ParçaGöndermiyor!

Serkan