Ezgi sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2024 17:33
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
“Ürünüm yenisiyle değiştirildiği için teşekkür ederim.”

02.05.2023 tarihinde Dyson V15 süpürge satın aldım. Aldıktan 2-3 ay sonrasında etrafındaki süngerler çıkmaya, dökülmeye başladı. Zaman geçtikçe çok daha kötü bir hal aldı ve performans düşmesi gözlemlemeye başladım. Dyson Destek ile hem telefondan hem de mail üzerinden irtibata geçtim. Süngerlerin kopmasının performans düşüklüğüne yol açmayacağını söyleyip geçiştirdiler ancak sorgulamaya devam edince benden peçeteyle video çekmemi istediler. Videoyu çekip mail olarak gönderdim, kopan süngerlerin olduğu kısımlardan gerçekten de hava kaçağı olduğunu kabul ettiler. 19.04.2024 tarihinde ana gövdenin ücretsiz siparişi oluşturuldu, sipariş bilgilendirme mailinde 1-3 iş gününde gönderim yapılacağı yazıyordu. 1 ay geçti, hâlâ elime ulaşmadı diye tekrar iletişime geçtim, stokta olmadığını, eğer istersem Ankara'ya servise kargolayabileceğimi söylediler ve bunun 20 iş günü süreceğini belirttiler. Ben de elimde başka bir süpürge olmadığı için 20 iş gününün bana uygun olmadığını, biraz daha elimdeki ile idare edip bekleyebileceğimi belirttim. 26.06.2024’te siparişimin iptal edildiğine dair mail aldım. İptal sebebi stok yetersizliği. Bakın gecikme sebebi değil, iptal sebebi. Aradaki süreç ilk şikayet tarihimi baz alırsak 3 ay kadar. 3 ayın sonunda iptal bildirimini görüp Dyson destek hattını arayıp teknik servise bağlandım, oradan aldığım yanıt bu konuyu sipariş bölümüyle konuşmanız gerekmektedir oldu. Siparişe bağlandım, teknik servisle görüşmeniz daha doğru olur yanıtını aldım. Oradan size yönlendirildim zaten dedim, iade bölümüne bağlanırsanız daha iyi olur yanıtını aldım, teşekkür ettim ve iadeye bağlandım. İade bölümünde tekrar kayıt oluşturulacağı söylendi. Daha önce de kayıt oluşturduk, aradan geçen süre belli, sonuç bu; neden tekrar kayıt oluşturuyorum, zaten bir kaydım var. Tüm süreci baştan yaşamam istendi. Bu ürünü büyük bir hevesle almıştım ve çok güzel, çok başarılı bir üründü ancak dayanım süresi fiyat ile göz önünde bulundurulursa 2-3 ay gerçekten fazlasıyla kısa bir süre. Bu sürecin çözümünü beklerken ayrıca süpürgemin başlıklarında dökülmeler başladı. Özellikle halı başlığında kenardaki büyük tekerlekler sürekli düşüyor, ben yapıştırıyorum, o düşüyor, öyle bir döngü içerisindeyiz. Anlaşılan kopan sünger yerlerine de silikon çekmem gerekecek bu gidişle. Kısacası koskoca Dyson, üstelik garantimin başlarındayım, ürünüm daha yeni alınmış sıfır bir ürün deyip güvenle sorunumun çözülmesini beklerken gördüğüm muamele, kayıtsızlık beni zaman kaybına ve hayal kırıklığına uğrattı.

02 Temmuz 2024 12:49

Ürün faturasını da ekliyorum sürecek faydası olur belki

02 Temmuz 2024 14:08

Süpürge başlının görseli

03 Temmuz 2024 14:39 (Şikayetten 4 gün sonra)

08 Temmuz 2024 12:28

Gelişme ekliyorum; 03.07.2024'te ürünüm adresimden alınıp servise gönderilmesi için anlaştık servis süresi güncellenmiş artık 10 iş gününe düşürülmüş. 09.07.2024 tarafıma tekrar ulaşım sağlandı. Ürünümün problemi olduğu ve değişim kararı alındığı söylenildi. Şimdilik stoklarda yokmuş bir süre daha beklemem istenildi. Bekleyeceğim, ürünüm geldiğinde geri bildirim yapacağım. Teşekkürler.

12 Temmuz 2024 14:57
Dyson V15 Detect Süpürge Sorunu Ve Garanti Sürecinde Yaşadıklarım!

Ürünüm 10.07.2024 tarihinde elime ulaştı. Çözüme sonunda kavuştuğum için çok mutluyum, teşekkürler.

12 Temmuz 2024 15:00

Ürünüm yenisiyle değiştirildiği için teşekkür ederim.

Fidan
05 Kasım 2023 14:01
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
24 Ocak 2024 16:36
Engin sonuçtan memnun

Engin
13 Mayıs 2025 10:38
"Önce ana gövde gönderimi yapacağız deyip sonra servise alma kararı verip hızlı şekilde çözmeye çalışan firmaya teşekkürler."
Isa sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 23:42
Dyson Süpürge: Yanlış Bilgilendirme Ve Uzayan Garanti Süreci
Dyson Süpürge: Yanlış Bilgilendirme Ve Uzayan Garanti Süreci
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
20 Şubat 2024 21:57