Müncübe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Dikey Süpürge Şarj Sorunu!

Müncübe
06 Ocak 2023 19:03

22 Aralık'ta Dyson V12 dikey süpürge aldım daha 2 hafta olmadan şarjı kendi kendine bitmeye başladı Dyson Türkiye ile iletişime geçtim ürünü alalı 2 hafta olmuş ürünü teknik servise gönderip açılmasını öneriyoruz dediler böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirtmeme rağmen zaten 14 günde iade hakkınız var iade edebilirsiniz dediler şu an ürünü iade ediyorum fakat şunu belirtmek istiyorum satış sonrası destek çok çok kötü. Yeni ürün veya değişim hiçbir şekilde yardımcı olmadılar lafı bile geçmedi 1 ay bile kullanmadığım ürünü neden teknik servise göndereyim nerede müşteri memnuniyeti?

06 Ocak 2023 19:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Berfin

Çözüm buldunuz mu

Can sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgemiz Kısa Sürede Performans Kaybı Ve Dış Kasada Ciddi Sorunlar Yaşatıyor

05 Kasım 14:56
dyson-supurgemiz-kisa-surede-performans-kaybi-ve-dis-kasada-ciddi-sorunlar-yasatiyor-5.pdf
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Kalan Dyson Süpürgem İçin Yetersiz Destek Ve Parça Sorunu

Berfin