Dyson Toz Haznesi Temizliği Sırasında İçindeki Lastiğin Çıkması!

İmran
07 Temmuz 2024 13:01
11 Temmuz 2024 13:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yorumlar (7)

Anıl
Anıl

Ben de aynı sorunu yaşıyorum dönüş olan var mı acaba

Fatoş
Fatoş

Toz haznesini temizlerken benimde kırmızı lastik düştü yardımcı olur musunuz lütfen sorunu nasıl giderebiliriz

Zuhal

Takamazsınız. Ben makineyi ilk kullandığım gün ilk toz boşaltmamda çıktı. Yeni hazne gönderelim dediler ürünü komple iade ettim. Bir de bu toz haznesi garanti kapsamında değilmiş. İmkanınız varsa iade edin ve bir daha da evinize sokmayın

Şenol
Şenol

Temizlik contası yerimden çıktı ilk günden bu olması sebebiyle komple seti iade etmek istiyorum

14 gün koşulsuz iade var. Eğer Dyson com tf den aldıysanız

Özge
Özge

Merhaba sorunu çözdünüz mi bende aynı sorunu yaşıyorum

Derya
Derya

Merhaba, problem nasıl çözüldü? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
19 Ekim 2025 00:13
Dyson V15 Süpürgede Performans Ve Dayanıklılık Sorunları, Yetersiz Müşteri Hizmeti
dyson-v15-supurgede-performans-ve-dayaniklilik-sorunlari-yetersiz-musteri-hizmeti-5.jpg
dyson-v15-supurgede-performans-ve-dayaniklilik-sorunlari-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Modelinde Toz Haznesi Matlaşma Sorunu

Murat