Sinem sonuçtan memnun değil

Sinem
18 Mart 2024 12:56

Süpürgenin filtresi kullanımlardan sonra belli aralıklarla yıkama uyarısı vermektedir. Filtre, duru su ile yıkandıktan sonra oda sıcaklığında kurumaya bırakıldı ve kullanım için takıldığında 'filtre yerine oturmadı' hatası vermektedir. Konuyla ilgili müşteri hizmetleriyle yapılan görüntülü görüşmede filtrenin kuruması için bir süre daha oda sıcaklığında bekletilmesi gerektiği belirtildi. Bu öneriye uyarak işlemi gerçekleştirdim ancak aynı hatayı süpürgede tekrar aldım. Filtrenin belki iyi durulanmadığını düşünerek yeniden duru su ile yıkayıp, önerildiği gibi 24 saat oda sıcaklığında bekletip tekrar denedim. Ne yazık ki yine aynı hatayı aldım. Filtreyi tam oturttuğumda 'filtre oturmadı' hatası alıyorum; filtreyi tam yerine takmadığımda ise süpürgenin çalıştığını gözlemledim. Evimde iki evcil hayvanım ve küçük bir çocuğum olduğu için günde iki kez süpürmekteyim. Süpürgemde aldığım filtre hatası beni oldukça mağdur etmektedir. Süpürgemi alalı 1,5 yıl olmuştur. Filtrenin temizlenmesinden sonra birdenbire hata vermesi ve mağduriyet oluşturması nedeniyle markaya olan güvenim ciddi şekilde sarsılmıştır. Acil olarak markanın tarafına dönüş yaparak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

19 Mart 2024 16:53

20 Mart 2024 12:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Seval sonuçtan çok memnun

Dyson Filtre Yerine Oturmadı Uyarısı

Seval
02 Eylül 2024 00:30
"Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi ayrıca şikayet var üzerinden de görüştük yardımcı oldukları için teşekkür ederim. Sorunum giderildi👍🏻"
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
09 Kasım 2024 19:10

Gökhan
10 Ekim 2023 13:39
Dyson Parayı Çekti Ama Siparişi Oluşturmadı.
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru