Dyson Süpürgemin Teknik Servis Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

14 Kasım 2024 14:023.415

11.11.2023 tarihinde dyson.com.tr üzerinden aldığım V12 model süpürgem kendi kendine kapanıyor. Bugün destek hattını aradım, görüntülü görüştük, evet filtre temiz, süpürge kapanıyor. Teknik servise gitmesi gerekiyor dedi. Adresinizden alalım dedi. Tamam dedim, ben neden çekiyorum bunun zorluğunu anlamadım. 10 günden fazla süpürgesiz kalacağım. Kabul ettim dediler. Adresiniz uygun değil, alamıyoruz. Siz kargoya bırakacaksınız, kargo şubesi evime 50 km uzaklıkta, neden ben çekiyorum zorluğunu? Ben şimdi bir kargo için o yolu gideceğim, 20 bin TL ödeyerek aldığım süpürge 1 sene sonra bozulacak, ürünün arkasında firma durmayacak, ben 10 günden fazla süpürgesiz kalacağım. Kargoya gidemiyorum diye bu süpürgeyi çöpe mi atayım? Nasıl bir süreç bu? Parayı sokakta bulmuyoruz, sizin sitenizden aldığım ürün faturası her şeyi belli, görüntülü kayıtlar mevcut, videoda ekliyorum. Sorunumu çözün, kimse parayı sokakta bulmuyor, bu model için bir sürü aynı şikayetten var.

21 Kasım 2024 14:07 (Şikayetten 7 gün sonra)

21 Kasım 2024 14:08

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

26 Kasım 2024 18:32

Dönüş sağladım 40 dakikamı size ayırdım yok bilginizi göremiyoruz yok öyle yok böyle dediniz kapattınız bir müşteri bu kadar peşinizde koşmamalı ürünü bozulan benim firmanızla sorun yaşayan benim gene bu kadar peşinizde koşan benim

Sümeyya
Sümeyya
Benzer Şikayeti Var
2 Ocak 2025 16:50

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum kronik bir sorunmuş V12 lerde. Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim 20.000TL verdik yani bir de peşinde koşuyoruz

Edanur
Edanur
2 Aralık 2024 12:31

Merhaba sorununuz çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum

Tuba
Tuba
6 Ocak 2024 11:321.611

Garanti süresi devam eden v12 süpürgemin haznesinde kendiliğinden oluşan bir sorun oluştu benimle görüntülü görüştüler 4...

Dyson Süpürge Servis Süresinin Uzun Olması

Tutku
Tutku
12 Şubat 2024 10:03973

Dyson v12 süpürgem daha garantisi bitmeden arıza verdi. Arızası açıldıktan hemen sonra kapanmaya başladı. Bu durum tamam...

Tümünü Gör
Dyson Süpürge Çalışırken Duruyor!

Dyson SüpürgeÇalışırken Duruyor!

Murat
Dyson Süpürge Boyası Çıktı!

Dyson Süpürge BoyasıÇıktı!

Harun
Dyson Süpürge Servis Süreci!

Dyson Süpürge ServisSüreci!

Çiğdem
Dyson Süpürge Borusu Kırıldı!

Dyson Süpürge BorusuKırıldı!

Dyson V12 Süpürge Arızası

Dyson V12 SüpürgeArızası

Züleyha
Dyson 3 Aydır Mağduriyet Yaşıyorum!

Dyson 3 AydırMağduriyet Yaşıyorum!

Çağla

Öne ÇıkanKonular