Adem sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürgemin Parça Sorunu Ve Mağduriyet

22 Aralık 2024 00:20

1 yıl olmadan Dyson süpürgem arıza yaptı. Basıyorum, çalışmıyor, ekrana da ışık gelmiyor. Yetkili arkadaşı aradım, görüntülü konuştuk; batarya ve lazer başlığı sipariş verdiler. Lazer başlık geldi ama batarya yok, stokta yokmuş. 5-6 defa aradım, yokmuş, hâlâ gelmemiş. Kocaman firmasınız, yani mağdurum, ev pislik içinde. Şimdi bir daha mı 20 bin vereceğim? Süpürgemizi çalıştıramıyoruz. Birkaç sefer teknik ekibi aramama rağmen, hâlâ daha parçanın yurt dışından geleceği bilgisini verdiler. Yedek parçası olmayan bir cihaz nasıl satılır, anlamış değilim. Lütfen mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini bekliyoruz, talep ediyoruz.

27 Aralık 2024 10:21 (Şikayetten 5 gün sonra)

30 Aralık 2024 02:30

Ya tamam arıyorsunuz ama hala bir çözüm yok makine öyle duruyor çöpe mi atalım batarya yok diyorsunuz madem yeni makine gönderin garantimde var yani neden yardımcı olmuyorsunuz anlamıyorum.

08 Ocak 2025 22:23

Batarya geldi ama hala ekran gelmedi maalesef makine sanırım elimizde kaldı pert ilgi alakada yok!

Büşra
28 Ekim 2024 10:07
Baldan sonuçtan hiç memnun değil

Baldan
07 Kasım 2023 11:56
Dyson Süpürge Şikayeti! Dyson Süpürge Servis Ve Yedek Parça Sıkıntısı
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgem Teslimden Bir Hafta Sonra Arızalandı Destek Ve Parça Değişimi Sağlanmadı

Serkan
29 Ekim 2025 11:53
dyson-v15-supurgem-teslimden-bir-hafta-sonra-arizalandi-destek-ve-parca-degisimi-saglanmadi-3.jpg

Kıymet
26 Mayıs 2024 09:42