Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge: Yedek Parça Şoku Ve Garanti Sorunları

Dyson Süpürge: Yedek Parça Şoku Ve Garanti Sorunları
01 Kasım 2024 18:42

Dyson alırken sadece iki yıl kullanacağınızı unutmayın. Sonrasında yedek parçaları için süpürge kadar para isteniyor!

Dyson V10 dikey süpürge yi 16/06/2022 de Media Markt tan satın aldım. Garanti süresi biter bitmez halı temizleme aparatı boğazdan kırıldı. Garanti süresini 4,5 ay geçtiği için gri boğaz kısmının değil de komple parçanın değişmesi gerektiğini söylediklerinde şok oldum. İyi niyet garantisine sokabiliriz dediler ancak yardımcı olmadılar. Dyson alırken bir kere daha düşün! Toplamında güncel rakamı 16 bin tl olan süpürgenin sadece halı başlığı için 6 bin tl isteniyor!

05 Kasım 2024 13:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

05 Kasım 2024 14:12

Sayın Yetkili, Olumlu geri dönüş olmadıktan sonra aramanıza gerek yok. Aynı şeyleri söylemek için.

06 Kasım 2024 19:57

Kırılan parça incecik malzemeden yapılmış. Resmen kırılsın da yenisini parayla satalım diye.

Mehtap
Mehtap

Aynisini birebir yaşadım üstelik garanti bitmeden ama Dyson sadece adı var müşteri hizmetleri sıfır simdi olsa asla Dyson almam hiçbir arızayı kabul etmiyorlar

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
20 Nisan 2025 12:39
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
16 Eylül 2024 11:59