Dyson Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Hülya
18 Kasım 2024 14:34

Bundan iki ay önce Dyson V12 Detect Slim Absolute süpürge satın aldım. İki ay olmadı henüz kullanalı ve toz haznesinin kapağı oturmamaya başladı. Tozlar dışarı çıkıyor. Belki de aldığımda da böyleydi, tam bilemiyorum. Dyson kalitesi diye güvenip incelememiştim aldığımda ama internete bakayım dedim, aynı modelin aynı yerinde bir sürü şikayet var. Şimdi ben süper süpürgemi de sattım, bunu alabilmek için. Garantiye göndersem ne kullanacağım? Bu bir. İkincisi, kaliteli diye Dyson'a 26 bin lira verdiğim süpürge daha ilk aydan sıkıntı yapmaya mı başlayacaktı? Bu iki. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. 16 dakika bekledim, WhatsApp'tan cevap veren yok. Benim mağduriyetimi kim giderecek sevgili Dyson? Bu üç. Lütfen bir an önce ilgilenilmesini rica ediyorum. Markanın kendisine güveniyorum, inşallah boşa çıkmaz. Yani alabilmek için bunca para biriktirip zar zor hayalimdi diye aldım, şimdi resmen hayal kırıklığı mı yaşamam lazım?

23 Kasım 2024 09:15 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gülcan
20 Eylül 2024 08:38
Dyson Süpürge Hayal Kırıklığı: Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri
Dyson Süpürge Hayal Kırıklığı: Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12: Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Murat