İlke sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 14:19

Dyson gen5 detected gri mor süpürgemin fluffy optic başlığının gövdesindeki mor hortum delik oluştuğu için 3 Ekim tarihinde yenisi ile değiştirildi. Daha 1,5 ay geçmesine rağmen yine aynı kısımda deformasyonlar oluştu. Dyson müşteri hizmetleri 1 sene içinde aynı üründen gönderilmeyeceğini, prosedürün bu şekilde olduğunu bugün bana iletti. Peki koskoca Dyson, ciddi paralar ödeyerek, uzun kullanırım, dayanıklıdır diye düşünüp satın aldığım bu problemi, bana prosedür diyerek geçiştirecek mi.? Bir problem aynı şekilde cihazda tekrarlanıyorsa üretim hatasıdır. Ve siz bunu kabul etmek zorundasınız. Mağduriyetimin giderilmesi için acil bir şekilde yetkili tarafından problemimin çözülmesini istiyorum.! Tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

19 Kasım 2024 12:51

Hala çözüm için iletişime geçilmedi. Acil dönüş rica ederim.

21 Kasım 2024 11:25

21 Kasım 2024 14:11 (Şikayetten 6 gün sonra)

21 Kasım 2024 14:20

Aynı cevabı vermek için arandım. Şikayetimi kapatmıyorum. Sonuna kadar da ısrarım devam edecek. Bana aynı şeyleri söylemek için değil çözüm için arama yapın!

21 Kasım 2024 14:28

Dikey süpürge için açılan şikayet kayıtlarının sayısının farkında olarak insanlara dönüş yapın. Ezberletilmiş cümlelerle dönüş yapmayın. Bu nasıl bir rahatlıktır, helal etmiyorum verdiğim parayı. Sizin hatanızın ceremesini ben çekmek zorunda değilim. Parayla satın alabilirmişim size bir daha para kazandırır mıyım ben. İnsaf edin bu cümleyi kurarken!

23 Kasım 2024 00:18

Gökhan
20 Kasım 2024 09:40
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
18 Aralık 2024 15:13
Dyson Süpürge Hortumunda Sürekli Delik Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
27 Aralık 2024 11:44
Dyson Süpürge Başlığı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yetkili Servisi Hasarı Kabul Etmiyor, Çözüm Sunmuyor

Gizem
10 Aralık 2024 19:23
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
12 Ekim 2023 12:20
Dyson Yedek Parça Sıkıntısı!
Dyson Yedek Parça Sıkıntısı!
Dyson Kategorileri