27 Ekim 2023 19:52

Dyson'dan 2020 yılında Airwrap saç şekillendirici aldım. 2.5 yılın sonunda cihaz 5 dakika kadar çalışıp durmaya başladı. Dyson desteği aradım. Şikayetimi ilettim. Görüntülü beni aradılar cihazıma baktılar ve filtrenin temiz göründüğünü söyleyip cihazın gövdesini değiştireceklerini söylediler. Karşılığında 3750 TL gövde değişim bedelini peşin olarak yatırmamı istediler. Ücreti yatırıp cihazı gönderdim. Bugün gelen servis detay bilgisinde sadece filtre temizliği yapıldığı yazıyordu. Ve servis bedeli 0 diye belirtilmiş. Doğal olarak yatırdığım 3750 TL cihaz gövde değişim ücretini geri istedim. Geri ödeme yapılmayacağını söylediler. Bir filtre temizliği için 3750 TL almış oldular. Bu haksız kazanç. Bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Yurt dışı ana Dyson merkeze de mail atıp Türkiye 'deki servisi şikayet edeceğim. Filiz o**.

profile profile
28 Ekim 2023 12:22 (Şikayetten 16 saat sonra)
28 Ekim 2023 15:14
Dyson Servisi Filtre Temizliği İçin 3750 TL Para Aldı

Eklediğim belgelerden de anlaşılacağı gibi filtre temizlik ücreti sıfır görünüyor. Servis açık ve net bir şekilde sadece filtre temizliği yapıldı yazılı. Ödenen 3750TL ile ilgili hiçbir açıklama yok.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Ebru
16 Nisan 2025 14:34
Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim
Özgü sonuçtan memnun değil

Dyson Airwrap'te Tekrarlayan Gövde Arızası Ve Yüksek Servis Ücretleri

Özgü
16 Mayıs 2025 14:20
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Kırmızı Işık Hatası Ve Kullanılamama Sorunu

Esin
25 Mayıs 2025 19:18
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinden Memnun Kalmadım

Melek