Dyson Servis Ücret Bedeli

23 Ekim 2023 19:00986

Dyson v8 modeli 23 Ekim 2023 itibariyle piyasada 10.000 TL'ye satılmaktadır. Cihazımız 2 yıl garantisi biter bitmez bozuldu! Müşteri hizmetleri cihazın serviste bataryasını 3.750 TL'ye değiştirileceğini iletti. Bir ürünün %37.5 oranında servis ve değişim ücreti alma politikanızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu politika sizi Türkiye de sürdürülebilir kılmaz. Tüketiciler bunu sorgular en sonunda da markanızı sorgular.

25 Ekim 2023 17:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Erdinç G. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Miray
Benzer Şikayeti Var
28 Nisan 2025 01:16

4500 oldu servis ücreti bu kadar saçma bir sistem görmedim makineyi görmediler açmadılar bile arızasının tespit edip bir de parça parasını eklersek Dyson kullanmak mantıksız bir hal alıyor, burası turkiye sartların farkında değilsiniz herhalde

Dyson V8'in Kısa Süreli Kullanım Sorunu

12 Şubat 2025 17:26632

21.09.2023 tarihinde aldığım Dyson V8, son 3 haftadır sadece 10 dakika kullanım sunuyor ve Dyson müşteri hizmetleri bunu...

Tümünü Gör
Dyson Kırık Başlığın Temin Etmek İstiyorum

Dyson KırıkBaşlığın Temin Etmek İstiyorum

Elif
Dyson Sorun Devam Etmesine Rağmen 4. Kez Garantiden Geri Yollandı!

Dyson Sorun DevamEtmesine Rağmen 4. Kez Garantiden Geri Yollandı!

Dyson Garanti Sürecinde Ücretli Destek Saçmalığı!

Dyson GarantiSürecinde Ücretli Destek Saçmalığı!

Ferdi
Dyson V8 Çalışmayan Süpürge