Hopa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 10:57

Merhaba arkadaşlar,2023 Kasım Ayında Dyson Süpürge ve Havalandırıcı aldım. Alma sebebim çocuğumun alerjisi olduğu için doktor önerisi üzerine en iyisi hangisiyse fiyat dahi sormadan İstanbul Bahçeşehir'de belirttiğim tarihte ürün'leri aldım. 1 ay cihazları kullandım Havalandırıcı arıza verdi. Servis gelip cihazı aldı, Tam 40 gün oldu cihazım halen gelmedi. Servis hizmeti, servis ağı, ortada çocuk rahatsızlığı olduğunu Belirtmemize rağmen yaklaşımları, ilgileri ve alakaları inanılmaz kötü. Dyson ismi koymuşlar ama alırken servisle ilgili ciddi sorunlar olacağını mutlaka! Derim. O kadar verilen paranın hizmet karşılığı kesinlikle eksik

13 Mart 2024 16:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

18 Mart 2024 10:47

Halen daha benimle ne iletişime geçildi ne de sorun çözüldü çocuk hasta diyoruz ama ne anlıyorsunuz ne de çözüm var

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
25 Eylül 2023 14:25
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Hamdi
07 Şubat 2025 19:48
Dyson Süpürge Arızası Ve İletişim Sorunları
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
09 Ekim 2024 23:39
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
31 Ocak 2024 12:54