Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Dubai Garanti Sorunu

16 Kasım 2023 21:21

Dyson V12 süpürge hediye olarak geldi. Dubai'den, oradaki satış temsilcileri ürünün garanti kapsamında Türkiye'de de geçerli olacağını belirtmişler; ancak Türkiye'de kayıt altına almak için Dyson müşteri hizmetlerini aradığımızda, ürün yurt dışından geldiği için garanti kapsamında olmayacağı söylendi. Anlamadığım nokta, Dubai'den alınan Dyson ile Türkiye'deki Dyson markası arasında bir fark olup olmadığıdır. Ben ürünümün garanti kapsamında olmasını istiyorum.

17 Kasım 2023 17:18 (Şikayetten 19 saat sonra)

18 Kasım 2023 15:20

Benimle iletişime geçen olmadı hala

30 Aralık 2023 21:20

Çözüm sunmayı düşünüyor musunuz

Yorumlar (6)

Musab

Aynı sorunu yaşıyorum. Mailde attım. Uae de dönüş yapmıyor İngiltere'de ve Türkiye'de sadece yardımcı olamadığına dair mail attı. Ne arandım ne de başka bir şey şu anda ürün çöpe gidecek. ( sadece ürünü komple getirmem karşılığında yenisini yüzde 25 indirimli verebileceklerini söylediler. Ürün zaten yeni tekrar neden ödeme yapıyorum)

Ali
Ali

Ne kadar saçma bir durum, ürettiği ürünün arkasında duracaklar, bir çok marka yapıyor, Apple başlatmıştı ama Dyson herhalde arşa çıkarmış diskriminasyon olayını. Umarım bir an önce çözüm bulunur, yine de adli makamlara başvurun, teknik destek vermekten imtina edeceği ülkede satış da yapmasın o halde, çekilsinler piyasadan.

Elif
Elif

Bir sonuca vardınız mi urunu garantiye sokabildiniz mi?

Serhat

Hayır sokamadım Dyson tarafından da aranmadım kimse ilgilenmedi global garanti yokmuş öyle söylediler

Okan
Okan

Kesinlikle Serhat bey haklı Dyson gibi bir firma malının arkasında durmuyor yurt dışından gelince sanki farklı bir ürün mü bir an önce garanti sorunun çözülmesi gerekiyor.

Hülya
Hülya

Bende Fransa'dan aldım aynı garanti sorununu yaşıyorum. Anlaşmaları olduğu halde sorun çıkarıyorlar. İtiraz ettim yeniden değerlendirmeye aldılar bekliyorum.

Dubai'den Alınan Dyson In Garanti Kapsamına Girmemesi

Esengül
14 Mayıs 2024 13:19
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Yurtdışından Alınan Dyson Ürünü Türkiye'de Garanti Kapsamında Değil

Gülcan
29 Temmuz 2025 22:58
Musab sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

25 Mart 2025 12:13