MNG Kargo Sütçü İmam Şubesi Kargomu Hiç Bilmediğim Birine Teslim Etti

12 Temmuz 2023 18:31296

Üç haftadır kargomun bana gelmesini bekliyorum. Üstüne yetmezmiş gibi kargomu hiç tanımadığım, aynı şehirde bile olmayan birine teslim etmişler. Kimse de arayıp teslim edelim mi diye de sormadı. Şu an ne kargom ne de MNG Kargo yok. Kesinlikle MNG Kargo ile göndermeyin. Sütçü İmam şubesinde olan kargom kayıp. Hakkımı helal etmiyorum. Bir muhatap dahi bulamadım. Yazıklar olsun size.!

18 Temmuz 2023 14:14

Öncelikle elinizden geldiğince kesinlikle MNG Kargo ile kargo göndermeyin. Benim kargomu bir aydır teslim etmediler. Üstüne kaybettiler. Haftalardır kargomun bulunup teslim edilmesini beklerken şimdi tazmin oluşturmak istediğimde sistemleri sürekli hata ve uyarı verdiği için gerekli evrakları hiçbir şekilde yükleyemedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda kesinlikle yardımcı olmadılar. Siz kendiniz yapmalısınız diyorlar ancak hiçbir şekilde Kayıp kargo evrak formu açılmıyor. Kimse sorumluluk almıyor. 8750 TL lik zararım var ve MNG kesinlikle benimle iletişime geçmiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Binbir zorlukla kazandığım paramla aileme bayramlık hediyeler alıp göndermiştim. Ama kaybettiler. Ne valizimi bulup veriyorlar ne de tazmin bedelini ödüyorlar. Mağdurum. Ya paramı ya da valizimi teslim edin artık. Tüketici Hakları'na başvurup mahkemeye vereceğimden hiç şüpheniz olmasın.

Eki aç
12 Temmuz 2023 18:32

Hiç tanımadığım Emine Bekar adlı birine teslim etmişler, beni hiç kimse aramadı ve kesinlikle bu kişiyi de tanımıyorum. MNG Kargo'nun bu iş bilmezliğinden kesinlikle şikayetçiyim. Üç haftadır bir kargo teslim edilemez mi, ayıp size!

12 Temmuz 2023 18:36

Kahramanmaraş Sütçü İmam MNG Kargo'dan şikayetçiyim!

13 Temmuz 2023 09:12 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

13 Temmuz 2023 12:58

Kesinlikle kimse dönüş yapmadı. Kargom kayıp, muhatap bulamıyorum, kimse sorumluluk almıyor. Koskoca valizi nasıl kaybedebiliyorsunuz? Bu nasıl iş bilmezlik.! Artık kargomu bulup bana teslim edin. Bir aydır kargomu bekliyorum. Yeter artık. Şikayetçiyim.

13 Temmuz 2023 13:06

Hiçbir şekilde telefonlara bakmıyorlar. Bu nasıl vurdumduymazlık. Artık biri ilgilensin

MNG Kargo Çakırlar Şubesi Teslimat Sorunu!

25 Eylül 2024 10:54577

Kargom cumartesi günü dağıtıma çıktı ancak yoğunluktan dolayı teslim edemediklerini söylediler. Pazar günü zaten kapalı ...

MNG Kargo Kargomu Belirttiğim Adrese Teslim Etmedi. Kargom Kayıp Oldu.

12 Mart 2024 15:14726

İnternet üzerinden yapmış olduğum alışveriş, 08.03.2024 tarihinde Kahramanm...

MNG Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksikliği

4 Kasım 2024 23:19255

Evet, kargomu 3 gün oldu. Teslim etmiyorlar ve şube telefona cevap vermiyor. MNG Kargo daha önce de kargomu teslim etmed...

MNG Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksikliği

MNG Kargo İle Yaşanan Dağıtım Ve İade Sorunları

23 Ocak 2025 10:53448

"Nurdan Hanıma teşekkür ederim sayesinde ürünüm elime ulaştı."

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular