Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo İade Olacaktı Olmadı

MNG Kargo İade Olacaktı Olmadı
08 Ocak 2024 16:23

16/10/2023 tarihinde bir kargo Van Çaldıran iadesi için kurye aracılığıyla Van Erciş şubesine bırakılacağını söyledi. Bu konuda çok mağdur oldum; hem maddi hem manevi olarak şimdi kargom ortada yok. Ne iade edildi ne de bana teslim edildi. Şubeyi arıyorum, 'Yörem çiğ köfte bırakmışız oraya' diyorlar. Gidiyorum, yok; kuryeyi arıyorum, 'Ben şubeye bıraktım' diyor. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

24 Şubat 2024 22:57

MNG Van Erciş şubesinde şikayetçiyim 16 /10/2023 Van Çaldıran kurye aracılığıyla verdiğim kargo iade edilmedi veya kurye kendisine aldı bu konuda çok mağdur oldum Van Erciş şubeye gittim ama değişen bir şey olmadı sürekli olarak beni oyaldilar şube suçu kurye attı kurye suçu şube attı bu yüzden

09 Ocak 2024 14:34

Çözüm süreci daha devam ediyor

08 Ocak 2024 16:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Rıdvan
Rıdvan
24 Şubat 2024 23:03

Şikayet hala çözüm bulamadı bunun bilgi verirseniz sevinirim

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 12:37
Semih sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2024 19:12
Nurbanu sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 18:13
Fatmanur sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 15:28
"Sorumlu kişi yarım saat içinde dönüş yapıp çözüm sağlayacağını söyleyince pek inanamadım ama çok kibar ve ikna ediciydi. Helal olsun sözünde durdu ve kargomu kısa sürede ulaştırdılar. Tek sorun kuryenin yine aynı çiğköfteciye bırakması😅 neyse oradan aldım en azından kaybolmamış sağ olsunlar oraya geri getirdiler. Keşke sorun bu kadar uzamasaydı, arayan kişiye çok teşekkür ederim çözdüğü için"

13 Kasım 2023 16:14

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri