MNG Kargo Benim Gönderimi Kim Karşılayacak

24 Kasım 2023 18:31

02.11.2023 tarihinde MNG Kargo Kars şubesinden Tekirdağ Kapaklı şubesine E**** G*** adına bir kargo gönderdim. Kargomda herhangi bir sıvı madde ya da akıcı bir şey bulunmuyordu. Nakliye sırasında mı oldu bilmiyorum ancak üzerine bir sıvı madde dökülmüş ve koli paramparça olmuş. Bu durumda da alıcıya teslim edilmemiş. Aradan epey bir zaman geçtikten sonra, yaklaşık 3-5 gün sonra kargomu takip etmek zorunda kaldım. Aradığımda kargomun hasarlı olduğunu söylediler. Alıcıyı arayarak şubeden teslim almalarını söyledim. Ancak gittiğinde kargo hasarlı bir şekilde ve içinde eksikler olduğunu belirterek kargoyu teslim almadı. Bugüne kadar bana kimse dönüş sağlamadı. MNG Kargo'nun Tekirdağ Kapaklı şubesini aradığımda, beni tersleyerek ve aşağılayarak yüzüme telefonu kapattılar. Kargomun zararını kim karşılayacak?

24 Kasım 2023 18:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Fatma sonuçtan çok memnun

06 Temmuz 2023 18:23
"Müşteri temsilcileri çok ilgililerdi teşekkür ederim"
Berkcan sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2023 17:45
"Çok memnun kaldım. Teşekkürler..."
Tarık sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 23:17
"Ayşe hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."

20 Temmuz 2023 17:36
Ayşegül sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2023 16:48
"Destek biriminden Sinan beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim"

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri