Neşe sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Bayramoğlu Şube Kargoyu Getirmiyor

21 Temmuz 2023 14:54

Şikayet! Bayramoğlu MNG şube 685006314891

MNG Kargo ile bir kolim gelecekti dağıtıma çıkartılmış gibi mesajlar geldi. Sonrasında baktığımda dağıtıma çıkarıldığı fakat evde olmadığımız notu yazılmıştı. Burası ev aynı zamanda bir işletme. Evde olmama gibi bir durumumuz yok. Aynı gün MNG Kargo ile başka siparişimizi getirdiler üstelik. Defalarca aramama rağmen telefonları açmadılar. Müşteri hizmetlerine talep bıraktım hiçbir şekilde dönüş yapmadılar. Taksi tutarak MNG bayramoğlu şubeye gittim. Resmen kargom hiç dağıtıma çıkmamış arka tarafta unutulmuş ya da koli olduğu için arabaya yüklenmemiş bile. Ben oradayken de çalan telefonlar müşterilerin yüzüne kapatılıyor. 320 TL kargo ücreti 300TL de taksi ücretini iade istiyorum! Madem kolimi ben almaya gidiyorum üstelik saatlerce uğraşarak bu parayı ödemek zorundasınız. Acil geri dönüş yapın Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

21 Temmuz 2023 14:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Buse sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 19:25
Aysun sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 13:30
"Teşekkürler"
MNG Bayramoğlu Şubesi Şikayet!
MNG Bayramoğlu Şubesi Şikayet!
Selime sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2023 10:51